Ajatukseni katkeilevat ja sinkoilevat nykyään niin ympäriinsä, että aloitan tarinoita, jotka sitten kuitenkin unohdan kertoa loppuun. Pahoittelut siitä! Piti nimittäin palata erääseen palmuasiaan jo viikko sitten, ja CV odottaa edelleen henkilökohtaisten tietojen blurraamista, jotta voisin julkaista sen. Jukkapalmu on siis kotiutunut meille hyvin. Haimme sen mieheni äidin kanssa IKEAsta ja siitä lähtien, kun iso vihertyyppi on asunut olohuoneessani, on huone tuntunut jotenkin kodikkaamalta. Viherkasveja olisikin tarkoitus ostaa pian lisää. Palmun ruukku (tai siis muovisisuksellinen kori) lähti myös mukaan IKEAsta, kun en parempaakaan ruukkua keksinyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou jukkapalmu OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikkunalaudalta löytyy muutakin uutta kuin kultapalmu. Käväisin maanantaina Kampissa aamukahvitreffeillä ja siinä samalla Spirit Storen loppuunmyynneissä. Turkoosit kiilakorkotennarit maksoivat enää 14 euroa, joten päätin lohkaista kuukausibudjetistani siivun niille. Tuo Choiesilta vuosia sitten saadun mekon kanssa kengät eivät ihan sovi, mutta tiedän jo useita muita asuja, joita värikäs kenkäpari pääsee piristämään. Tekisi mieli haalia kiilakorkotennareita kaikissa mahdollisissa väreissä, niin mukavat ne ovat jalassa! Ehkä tyydyn vain etsimään täydelliset mustat. Toivon jo salaa, ettei Veera tykkääkään omistaan, mutta ilmeisesti rakkaus roihahti enkä perikään noita. Damn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun nämä sisustusjutut ovat blogissani todella tapetilla(:D), siirryin lattialta ja seiniltä kattoon. Olohuoneemme on aikamoisen iso ja vaatii siksi minun mielestäni myös isohkon valaisimen. Sopivaa ei oikein tullut vastaan, mutta sitten muistin jotakin menneisyydestäni. Ratkaisin siis valaisinongelmankin vähän kuin vahingossa ja päädyin teettämään sopivan “huutomerkin” olohuoneeseen. Mittatilausvalaisimestamme kirjoittelen lisää sitten, kun se on valmis, mutta sillä aikaa voitte käydä kurkistamassa Kiseleffillä Globe Hopen myymälään. Meille tulee nimittäin saman suunnittelijan, joka on tehnyt GB-myymälään valaisimen, mittatilausvalaisin ja siitä tulee ihana! ♥