Kohta on aika korkata viikonloppu! Eikö olekin ihanaa? Aurinko hellii meitä tänään ihan tosissaan, ja ulkona näyttää aivan kesältä. Omassa viikonloppuohjelmassani olisi huomiselle varattu pieni risteily, kun Bella-blogit täyttää kokonaiset kolme vuotta ja juhlimme tätä portaalin taivalta porukalla. Tämä päivä menee siivoillessa, jotta kehtaan päästää lastenvahdit sisään huomenna. Sunnuntaina saankin tänne seurakseni Veeran ja vietämme yhdessä laatuaikaa. Mies on työmatkalla, joten olen buukannut kalenterini täyteen tekemistä. Yksinkin on ihana olla, mutta tällaisilla ilmoilla ulkona on kivempaa ja sinne on mukava saada höpöttelyseuraa. Jos sitä vaikka eksyisi terassille ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAgina tricot garden party 1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aah, tuo vihreänsävyinen kaulahuivi on niin ihana! Odotan jo salaa syksyä kuten joka vuosi. Siihen saattaa tosin vähän vaikuttaa sekin, että kävin eilen tutustumassa syksyn muotituuliin, kun Gina Tricot järjesti puutarhajuhlat Torni-hotellin sisäpihalla. Mieleeni jäivät 70-luvun vivahteet leveiden punttien, pitkien liivien ja mattaisten materiaalisen muodossa. Oli pörröisiä ja mokkaisia vaatteita kaikissa ihanissa sävyissä. Yksi väri oli kuitenkin ylitse muiden. Nimittäin viininpunainen väri, johon ihastun joka vuosi uudelleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAgina tricot garden party 2OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puutarhajuhlien kesäiseksi asuksi valikoitui “pieni punainen mekkoni”. Vielä kun löytäisin vaatekaappiini sen pienen mustan mekon, joka on aina mukava pukea ylle ja jossa viihtyy tapahtumassa kuin tapahtumassa. En vaan yhtään tiedä, millaista mekkoa etsin, kun perusmallit tuntuvat jotenkin kovin tylsiltä. Ehkä se oikea mekko tulee vastaan, kun sitä vähiten odottaa. Pitää ehkä vakoilla Camilla Mikaman sivuja, jos punaisen mekon lisäksi sieltä löytyisi mustakin. Onneksi kaapista löytyy sen verran mekkoja, ettei tämän löytämisellä ole mikään kiire. Löytyy, jos löytyy. Nyt viikonlopunkimppuun! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kengät saatu Guess by Marcianolta)