OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En malta odottaa lauantaita ja Anskun blogisynttäreitä! Pääsen pitkästä aikaa johonkin tapahtumaan ilman lastenvaunuja, joten aion ottaa kaiken ilon irti. En vaan osaa millään päättää, mitä pukisin ylleni. Kaapin uumenissa on niin monta mekkoa, jotka ovat odottaneet odottamistaan, että pääsevät ulos korkokenkäystäviensä kanssa. Eräskin punasävyinen satiinimekko suorastaan kiljuu öisin, että tahtoisi päästä näkemään Helsingin katuja punaisten kiiltonahkakorkkareiden seurana. Ja entäpä musta haalari sitten? Se tosin vinkkasi, että tahtoisi mieluummin Magnum-jäätelöbileisiin pinkin huulipunan kaveriksi, mutta katsotaan. Eräs pinkki Guessin mekkokin nimittäin protestoi vaatehuonevankeutta ja yrittää kovastikin vakuuttaa olevansa hyvä synttärijuhlamekkoehdokas. Niin paljon vaatteita, niin harvoin juhlia.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku miettii tässä vaiheessa näiden kuvien ja tekstin yhteyttä, sitä tuskin lienee olemassa. Tai ehkä aasinsillalla saadaan nostettua esille mukava tieto, että vaikka sokerimunkit paisuvat, bloggaajan omat munkit litistyvät. En minä tiedä, kunhan tarvitsin kuvituskuvia! Tuntuu, ettei kameraa viitsi kantaa nykyään edes mukana missään. Hyvä, kun viitsin käydä lanseeraustapahtumissakaan enää. Joskus, kun jossakin tapahtuu jotakin hyvin erityislaatuista, käyn kurkistamassa, mistä on kyse, mutta muuten arkeni täyttyy vaunuttelusta, sisustusprojektista, ystävien tapaamisesta ja kaikenlaisesta puuhasta, jota olisin kymmenen vuotta sitten pitänyt kuolettavan tylsänä.

Synttäreiden lisäksi viikonloppuna on luvassa netistä tilaamieni mattojen mallailua uuteen asuntoomme (hohhoijaa) ja ensimmäisen äitienpäiväni viettämistä (oikeasti, hohhoijaa). Kuinkakohan kauan puhun tästä kodista uutena, kun muutosta on jo monta kuukautta, mutta siltikin tämä on muka uusi asunto? Ehkä se johtuu siitä, että olemme olleet paljon poissa kotoa vanhempieni luona, kun remonttipöly ei tee kovin hyvää vauvalle eikä kieltämättä kyllä omillekaan hengitysteilleni. Onneksi en ole se astmainen ja allerginen tyyppi meidän perheessämme, muuten olisin jo tukehtunut useasti rappukäytävässämme leijailevaan kivipölyyn. Vinkkinä vaan, että jos joku aikoo rakentaa kerrostaloa, tehkää se hissi suosiolla heti eikä näin jälkikäteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksen hämmentävän hyväntuuliset kuvat on otettu suunnilleen viikko sitten, kun paistoin munkkeja mieheni äidille. Jos resepti kiinnostaa, se löytyypi täältä. Ensikertalainen selviytyi munkkihaasteesta hienosti. Kuitenkin tahdoitte tietää, poltinko itseni tai munkit! ;)