OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raikas meri-ilma, virkistävä tihkusade, lämmin auringonpaiste, lempeä tuuli ja vihreät maisemat. Näistä tekijöistä koostui viikonlopun pressimatka Tanskaan. Matkan aiheeseen palaan myöhemmin, nyt tulin kertomaan pikaisesti pakkausvinkkejä tällaiselle muutaman päivän reissulle. Sain lomallani nukkua kokonaisen yön kunnolla, jutella muiden bloggaajien kanssa niitä näitä, rentoutua höyryhuoneessa ja vain olla. Matkaseuralaiseni avusti  valokuvaamisen lisäksi rentoutumisessa niin, että poskilihaksiin sattuu vieläkin kaikki se nauraminen. Eilen illalla olin aivan poikki kaikesta rentoutumisesta. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta matkustaminen on yllättävän rankkaa. Mutta nyt tuntuu todella hyvältä. Arvatkaa, mikä tässä on parasta? Se tunne todella näkyy myös ulospäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkasin lopulta matkalle vain yhden käsilaukullisen tavaraa. Parikan Maxine-laukku imaisi sisäänsä tietokoneen, kameran, meikit ja hieman asusteita. Vaatteita ja kenkiä en pakannut mukaan lainkaan. Vietin kaksi päivää samassa mustassa mekossa, jossa matkustin ja jota sitten perillä asustin hieman eri tavoin. Oli pronssinväristä jättirannekorua, turkoosia kivikaulakorua, punaista huivia ja hilpeää hippiranneketta. Hiukset olivat joko viimeistellyillä kiharoilla, korkealla nutturalla, rennoilla surffilaineilla tai sotkunutturalla. Paras neuvoni rentouttavaan minilomaan taitaakin olla se, ettei suunnittele liikaa tyylejä, asuja, tekemisiä tai yhtään mitään. PITÄISI-lista on rentoutumisen pahin vihollinen. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Hipanema-rannekoru saatu)