OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on tytöllä toimiva iPod! Ja hieno kuulkaa onkin, limenvihreä nimittäin. Ystävällinen lukijani laitteli sähköpostia, että hänellä sattuu olemaan ylimääräinen soitin, jonka voisi minulle postittaa. Nyt sain lenkkiseurakseni pienen söpöläisen vain postikulujen hinnalla. Miten ihania ihmisiä onkaan olemassa! Kiitokset vielä, jos luet tätä. Jos joku on sattunut saamaan ylimääräistä vapaa-aikaa, sitäkin otetaan mielellään vastaan. Onneksi näin keväällä aurinko nousee aikaisin ja laskee myöhään, joten vuorokaudessa tuntuu olevan enemmän tunteja kuin pimeämpinä vuodenaikoina. Minuun tällainen huijaus menee ainakin ihan täydestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt sain hiuksistanikin jo hieman parempia kuvia. Aika paljon niistä lähti pituutta, mutta onpahan hyväkuntoinen latvaosa. Se vanha nimittäin hapertui melkein käsiin suihkussa, hupsista vaan! Uusi tukka piristi oloa yhtä paljon kuin vaikkapa uusi huulipuna. Vaikka huulipunia tulee käytettyä harvemmin, välillä sitä kaipaa hieman sävyä kasvoilleen. Kokeilin eilen huulilleni uutta Babylipsin kokeiluun lähettämää Electro-huulivoidetta, jossa on hauska neonvivahde. Olin jo antamassa nämä pikkusiskolleni, mutta onneksi testasin sävyä itselleni. Huulipuikko päätyi suoraan meikkipussiini turvaan. Kuvien suloinen kirjainkoru taas on Syster P -merkin hopeakoru. Jos äitienpäivälahjaidea odottaa vielä ilmaantumistaan, tämä on aika ihastuttava koru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

koru – SP (saatu)

farkut – Noisy May (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Minna Parikka

Tässä on nyt muutama päivä jo hoettu, että pitäisi pakata, mutta arvatkaapa, olenko edes kaivellut matkalaukkua esille? En ole. Itse asiassa lentolippukin on vielä tulostamatta. Mikähän ihme siinä on, että sen laukun täyttäminen on muka niin vaivalloista. Olen onneksi kasannut päässäni jo alustavaa pakkauslistaa, joten itse pakkaamisen pitäisi teoriassa sujua aika hyvin. Kaikki menee nappiin, jos vaan muistan pakata rintapumpun mukaan. Kahden vuorokauden matka kun on tällaiselle pienen pojan äidille aikamoinen koettelemus. Ainakin vuoden 2015 virallinen maksimekko, jonka tilasin itselleni monien poisheitettyjen, odotusaikana pilattujen maksimekkojen tilalle, lähtee mukaan. Se on selvä se. Ja nyt ihan oikeasti pakkaamaan! ;)