Kai se on pakko tunnustaa, että olen viime aikoina lipsunut periaatteistani ihan huolella. Yleensähän kannatan pitkälti luonnollista ulkonäköä. Kevyt meikki, hillityt korut ja sitä rataa. Ripsipidennyksiä olen muutaman kerran kokeillut ja itseruskettavat tuli joskus vertailtua läpi, mutta pidemmällä juoksulla käytän näitä kaunistusjippoja vain todella harvoin. Nyt kuitenkin huomaan testailleeni puhtaasta mielenkiinnosta vaikka mitä ehostuskeinoja, jotka normaalisti sivuuttaisin. Otin sitten tännekin kuvat ja kirjoittelin ajatuksiani näistä kauneuden apukeinoista. Seuraavaksi kokeiluun pääsee ainakin pieni UV-uuni, jolla geelikynnet voi tehdä kotona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAchloes hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset

Liukuvärjäys tai dipatut latvat pyörivät aina välillä mielessäni, mutta tiedän kyllästyväni monivärisiin hiuksiin nopeasti. Siksi hiuskyllästymispäiviin on kiva olla olemassa nopea pelastus, jolla tukkatyyli uudistuu hetkessä. Chloe’s-nettikaupan tarjoamat klipsipidennykset ovat tällaisiin päiviin juuri passelit, sillä näistä kun leikkaa 20-30 senttiä pituutta pois, lopputulos on todella kiva. Pituutta tai tuuheutta en niinkään hiuksiini kaipaa (kunhan lakkaisivat irtoamasta hormonien vuoksi), joten valitsin omaa väriäni selkeästi vaaleammat klipsit. Astetta tummemmallakin paketilla olisi saanut jo kivan lopputuloksen, mutta koska oma värini tulee lähiaikoina vaalenemaan, tämä sävy on tälle keväälle paras.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou suihkurusketus

Suihkurusketus

Instagramissa tunteita herätti Vita Liberatan tarjoama suihkurusketus, josta lupasin kirjoitella blogin puolella lisää. Itse suihkutteluun meni kauneushoitolassa vain muutama minuutti. Sen jälkeen pystyi heti pukeutumaan, joskin tummiin ja löysiin vaatteisiin hankaumajälkien minimoimiseksi. Kahdeksan tunnin ajan väri tummui, mutta suihkun jälkeen lopullinen sävy oli juuri oikea. Sellainen, mikä iholleni syntyy, jos ehdin ottaa kesähelteillä aurinkoa muutaman päivän aamusta iltaan. Sävy säilyi ihollani viikon verran ja kului pois todella tasaisesti. Ainoa miinus tässä on kestävyys, sillä noin kauniin värin toivoisi säilyvän ainakin kuukauden ajan. Tätä olisi kannattanut jatkaa itseruskettavilla tuotteilla, sillä tervettä väriä hipiälläni on jo kova ikävä.

Kumpaan turvautuisit helpommin? Hiustenpidennyksiin vaiko suihkurusketukseen?