OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA bloggaajakollegatOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko vielä elämäni kolme eri roolia, joiden pohjalta stailasin itseni vähän aikaa sitten Synsamin Sinusta on moneksi -kampanjaan? Tässä vielä studion kulisseista muutama kuva, jotka ystäväni Veeran kamerasta löysin. Muistuttelisin vaan, että parhaan bloggaajatyylin äänestäminen on nyt mahdollista tässä sovelluksessa. Oman kuvauspäivän taas voi voittaa Synsamin Facebook-sivulla täällä. Kannattaa sekä äänestää suosikkibloggaajaansa tai suosikkistailauksiaan että osallistua kuvauspäiväkisaan, sillä parhaimmillaan tästä yhdistelmästä irtoaa sekä vapaavalintaiset kehykset ja kuvauspäivä studiolla että 200 euron lahjakortti Synsamille. Menkääpä jo klikkailemaan siitä!

Muistutuksena vielä näette tuossa alla olevassa kuvassa kaikki kuvauspäivän tyylini/roolini ihan virallisissa kuvissa. Pääosassa kuvissa ovat tietysti kehykset, joten kerrataanpa vielä nekin lyhyesti. Vasemmalla yläreunassa ovat lempeän vaaleanpunaiset WOOW Come On -kehykset (219€), oikealla yläreunassa taas ovat Trendin metsänvihreät kehykset (109€) ja alhaalla keskellä ovat Ögreenin Jones-aurinkolasit (275€). Stailaamani tyylit voi kokonaisuudessaan kurkistaa tästä edellisestä postauksesta, jos ne eivät ole tuttuja ennestään. Omat lempparini taitavat olla nuo vaaleanpunaiset kehykset, mutta stailauksista jättinutturatyyli vie voiton. Mitenkäs teidän mielestänne?

bloggari4

Psst! Synsam tarjoaa edelleen 20 euron alennuksen mistä tahansa aurinkolaseista alennuskoodilla SYNSAMSTAILAUS. Tarjous on voimassa 13.5.2015 asti. :)