Viikon paras vegaanihuulirasva on merkiltään HURRAW! Raaka, luomu, gluteeniton, soijaton ja vegaaninen huulivoide on monen bloggaajan suosikki enkä minä todellakaan ole poikkeus. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi ison plussan huulirasva saa myös litteästä pakkauksesta, joka sopii käteen sitä perinteistä pyöreää paljon paremmin. Ja tuoksuna brändin eniten käyttämässäni voiteessa on tietenkin suosikkini eli Earl Grey -tee. Ah, tuoksu on niin aito!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras huulirasvatuunaus ilahduttaa niin pienempiä kuin meitä vähän isompiakin tyttöjä. Balmin huulivoidekuutiot ovat suloisia sekä ulkomuodoltaan että sisällöltään. Tuoksuina näissä on vadelmaa, mansikkaa, minttua ja kookosta. Oma suosikkini on kookos, joka tuoksuu todella aidolta. Näiden pienten purkkien kansia voi vaihdella keskenään, mikä ihastuttaa suuresti sisäistä pikkutyttöäni. Matkapuhelinta, johon tällaisen voisi kiinnittää, ei taida juuri kenelläkään enää olla, mutta avainnippu löytyy laukusta helposti, kun huulirasvakuutiosta tekee avaimenperän itselleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon kosteuttavin huulirasva oli helppo valita. Tämän merkin tiivistetty käsivoide on ihan huippu ja se pelasti minut hilseilevältä iholta, joten Neutrogenan huulivoidekin oli testattava.  SPF20 suojaa huulia auringolta niin kesähelteillä kuin paukkupakkasillakin. Purkki ei ehkä ole se kaunein mahdollinen, mutta sisältö on aivan ykkösluokkaista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras huulirasvapakkaus on takuulla kissaeläinkuosien ystävien mieleen. Tuossa Kalahari-sarjassa oli “ihan muutama” muukin tuote, johon tykästyin. Niistä kuitenkin lisää mammablogini puolella, kun on aika hyökätä raskausarpien kimppuun. Tämä huulirasva on aika vahamaista ja veikkaisin, että tämä on parhaimmillaan lenkillä tai ulkoilemassa, kun voiteen pitää suojata pitkään kulumatta pois. Jos siis tarvitset huulia kosteuttamaan voiteen, jota ei tarvitse lisäillä koko ajan, tämä on oikea valinta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(huulirasvat saatu blogin kautta)