OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

farkut – BikBok

kengät – Guess by Marciano (saatu)

Tämän asun idean synnytti maanantaina postaamani Kenzon antaman tuoksun klassinen isosisko. Myös siis Kenzolta saatu. Flower by Kenzo -tuoksu on koristanut äitini peilikaapin hyllyä jo hyvän aikaa. Unikoista, joita lapsuudenkotini pihassa kasvoi metritolkulla, inspiraation saanut tuoksu on hyvin puuterinen ja valloittava. Tätä tuoksua on niin vaikea kuvailla, että suosittelen käymään suihkautusreissulla ostoskeskuksen hajuvesiosastolla. Oli muuten huikea tunne, kun sai pukea ensimmäistä kertaa tänä vuonna kärjistä avoimet kengät ulos. Viikon ajan meitä helli lämmin kevätsää, jonka paluuta odotan nyt innolla. Samoin odottaa kenkäkaappini, jossa kaikki avokkaat jo suorastaan hytisevät innosta nähdä auringon ja keväisen asfaltin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä se vaan niin taitaa olla, että tuo punainen on se minun värini. Välillä on aikoja, joina pukeudun tummiin tai haaleisiin sävyihin. Oikeastaan jopa värittömästi. Aivan kuin tahtoisin olla näkymätön. Parhaimmillani olen kuitenkin silloin, kun ylläni on jotakin punaista. Siksi minulta löytyy mm. punainen ulkotakki, punaisia kenkiä, punainen laukku, punaisia huulipunia ja tietysti useita punaisia vaatteita. Aina ei kykene taipumaan näin räikeään asuun ja niinä päivinä jo pieni punainen asuste piristää ja antaa ihan uutta voimaa. Onko teillä jotakin väriä, jonka tunnette jollakin tavalla omaksenne? :)