OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllä olevan kuvan nimi on “aurinko ja puut”. Hieno otos, eikö vaan? Tämä viikko se vaan paranee loppua kohti, vaikka bloggaajan juttujen taso laskee kuin lehmänhäntä. Muutama päivä sitten keittiönpöytä löysi vihdoin tiensä takaisin luokseni, ja viikko huipentuu siihen, että juhlimme mieheni syntymäpäiviä Tampereella. Ostin lahjan, joka tuottaa meille molemmille iloa. No, hyi teitä! Ei mitään tuhmaa, olemme vaan siirtymässä aikakoneella kymmenisen vuotta taaksepäin, koska suunnitelmissa olisi nähdä perjantaina Don Huonot Pakkahuoneella! En malta odottaa suosikkikappaleitani. Toivottavasti keikalla kuullaan ainakin Suojelusenkeli, Merirosvoradio, Riidankylväjä ja SeireeniVeera kirjoittelikin jo uudessa blogissaan ajatuksia Helsingin keikasta enkä ylläty, jos oma kokemukseni tulee olemaan samantyylinen. En nyt lataa liikaa odotuksia iltaan, etten pety. Pääasia on, että syntymäpäiväsankari nauttii lahjastaan ja pääsee rentoutumaan.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA vaaleanpunaiset mokkapalatOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkasin puoliltapäivin tänne maalle todetakseni, että talo on täynnä herkkuja ja kukkia äitini syntymäpäivän johdosta. Vaaleanpunaiset “mokkapalat” veivät sydämeni heti, vaikka se perusversio leivoksesta on mielestäni tylsä ja tunkkainen. Pakko kysyä näihin resepti, sillä tässä leivoksessa on välissä ihana täytekerros, joka vie kielen mennessään. Siis heti kuorrutuksen jälkeen, sillä sekin on todella hyvää. Jos minä kehun jotakin, missä on nonparelleja, silloin kannattaa ottaa vinkistä vaari, sillä kierrän nonparellit yleensä kaukaa. Toin muuten tänne mukanani Swiss Cliniciltä saadun ihorullan, jossa on mikroneuloja. Konsultoin kosmetologiäitiäni ennen kuin aloitan 28 päivn kokeilujakson raskausarpien kukistamiseksi. Niistä jutuista kirjoittelen raporttia Bebe au Lait -blogini puolelle kuukauden päästä, mutta huikkaanpa nyt tännekin, että tällainen kokeilu on alkamassa, jos aihe kiinnostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmikroneulausOLYMPUS DIGITAL CAMERAorkidea

Tämän päivän ja illan rentoudun täällä rauhassa, mutta huomenna rytisee, kun lähden Tampereelle tuplatärskyille Nooran ja Matin kanssa. Deittien jälkeen olisi vuorossa se keikka, jota odotamme mieheni kanssa molemmat. Muistin eilen, miten mahtava asia live-musiikki on ja jatkossa aion hankkiutua useammin musiikin pariin. Siitä saa voimaa ja energiaa. Pienemmässä mittakaavassa jo radiolähetysten kuunteleminen vaikuttaisi samoin, mutta sitäkään en ole jostakin syystä viime aikoina tehnyt. Haen kirkasvalolamppuun heti ensi viikolla radiokanavat kohdilleen ja alan jälleen kuunnella musiikkia keittiössä. Mutta nyt palailen tuon Kotivinkin pariin ja keittelen vielä yhden kupillisen kahvia. Palaillaan! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA