Permistikku. Kuulostaa vähän mummojen kauneussalongin vakiotyökalulta, eikö vaan? Normaalikokoisten tikkujen jälkeen ohut kiharrustikku tuo kuitenkin mukavaa ja jopa kaivattua vaihtelua kampauksiin. Minun yksilöni on useita vuosia sitten OBH Nordicalta saatu. Tikku päätyi minulle aikanaan kiitoksena Indiedaysin kampanjasta ja kieltämättä harkitsin monta kertaa, josko vaan antaisin tämän pois. Pieni ääni pään sisällä kiljaisi kuitenkin aina, että tikku kannattaa säilyttää juurikin siksi, että välillä ne loivemmat kiharat vaan tökkivät. Sunnuntai oli sopiva päivä erilaisten kiharoiden kokeiluun. Instagramiin lataamani häiriintyneen videon lisäksi kuvasin ihan tavallisiakin kuvia kiharoistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näistä kuvista näkee muuten aika hyvin, miten tuo hiusvärikampanjassa hiuksiini levitetty väri pysyy. L’Oréalilta osattiin värjäyspäivänä kertoa, että normaalisti käyttämäni Préférence-hiusväri on kestävä ja säilyttää hyvin intensiteettinsä viikkojen ajan. Tämä kampanjatähti eli Garnierin Olia-väri taas on hellävaraisempi ja sen tarkoitus on korkealla öljypitoisuudellaan tuottaa kiiltävämpi väri ja samalla pehmoiset hiukset. Värin kulumisen huomaakin jo näistä kuvista, joissa väri on 2,5 viikkoa vanha. Kukin valitkoon puolensa, sillä intensiivisessä, viikkojen ajan säilyvässä värissä tyvikasvu näyttää rumalta aiemmin, kun taas hellävaraisemmassa värissä hiusten kokonaisväri haalistuu nopeammin, mutta tyvikasvu ei erotu heti. Minä taidan tiheään värjäysrumbaan kyllästyneenä siirtyä kokonaan Olia-tiimiin. :)