OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaksinkertainen kaulahuivi toimii ihan joka kerta. Mietin eilen aamulla, kietoisinko kaulaani vain mustan villakaulahuivin, mutta totesin, että pinkkiä paitaani näkyisi silloin niin vähän, että asukokonaisuus olisi liian synkkä. Siksi yhdistin mustan huivin pinkkiin yhtä pitkään ja yllättäen oloni olikin paljon keväisempi. Vaikka huivit ovatkin aika paksut. Nahkatakkiani en suostu pakkaamaan enää pois, vaikka kuinka tulisi takatalvi ja pakkasmyrsky sen mukana. Tuo takki on jotenkin lumottu, kun siitä saa voimaa ja itseluottamusta vielä vuosien jälkeenkin. Sovitaanko, että tänä viikonloppuna jokainen pukeutuu ainakin yhteen luottovaatteeseen, johon pukeutuessa olo on hyvä? Leppoisaa lauantaita, ja nyt niitä luottovaatteita kaivelemaan käyttöön! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA