OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vieraita tulossa lyhyellä varoitusajalla eikä mitään ideaa, mitä heille kahvin kanssa tarjoaisi? Ehkäpä tämä nopea ja näppärä kakkuvinkki auttaa! Ensin unelmatorttu viipaleiksi tarjoiluastialle, kostutus viskin ja veden tasasuhteisella seoksella, suklaakerma jämäkäksi vaahdoksi, levitys torttupaloille ja lopulta koko komeus koristellaan juustohöylällä luoduilla suklaalastuilla. Ei varmaankaan tarvitse erikseen kertoa, että kakku vaan paranee ajan myötä, kun se vähän kostuu lisää ja maut asettuvat? Ystävänpäivänä tällainen kahvipöytäpaniikki iski, joten kehittelin nopeasti tämän huijauskakun ohjeen. Näin helposti syntyi viskivivahteinen rommirusina-suklaakakku, jota voi varioida aivan loputtomiin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA