OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukavaa sunnuntaiaamua sinne ruudun toiselle puolelle! Muistin tuossa äsken, että koneeni uumenissa olisi vielä yksi asu, jota en ole postannut, joten hyödynnän rauhallisen aamuhetken julkaisemalla nämä kuvat rennosta sporttiasustani muutaman päivän takaa. Rauhalliset aamuhetket ovat aika harvassa, mutta jotenkin rauhallista vapaa-aikaa ei tahdo “tuhlata” nukkumiseen, vaan sitä koettaa epätoivoisesti saada jotakin konkreettisesti tehdyksi. Kun tiskikone on saatu pyörimään, muutama muuttolaatikko lisää purettua ja kulmakarvat nypittyä, tietokone eksyy kuin itsestään syliini. Vaikka bloggaaminen on edelleen kivaa, tahtoisin kovasti viedä homman seuraavalle tasolle tekemällä esimerkiksi enemmän videoita. Mutta mistä ihmeestä sitä repisi sen ylimääräisen ajan niiden kuvaamiseen ja editoimiseen? Pitää kai miettiä, olisiko jotakin muuta tapaa uudistaa blogia kuin videosisällön lisääminen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – SheInside (saatu)

housut – BikBok

kenkien salamakoristeet – Shwings

kengät – Björn Borg (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otsikon sporttiasuhan ei muuten viittaa mitenkään liikuntaan, mutta asun värimaailma on mielestäni jotenkin sporttinen. Samoin päivän kengät. Kiilakorkotennarit ovat nykyään lähes jokapäiväisessä käytössäni. Ruusukullansävyisten kenkien lisäksi omistan nämä toisetkin tennarit, jotka ovat olemukseltaan asteen verran sporttisemmat kuin MICHAEL by Michael Korsin versiot. Näiden Björn Borgin tennareiden kanssa tekee joka kerta mieli pukeutua joko harmaaseen tai neonväreihin. Tajusin muuten juuri, miksi pidän kiilakorkotennareita niin usein nykyään jalassani. Koska en omista enää yksiäkään ehjiä prätkäsaappaita, joita voisin pitää, vaan olen käyttänyt jokaisen biker-kenkäparini puhki. OMG! Asialle on tehtävä jotakin ja pian.

*soittaa nettikauppametsästyksen mestarille ja pyytää apua*