OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenkohan viimeinen tällä planeetalla, joka on (vihdoin ja viimein) kuullut saippuasta, jolla voi pestä lemmikit, pyykit, auton, kasvot, hiukset, tiskit ja jopa oman purukalustonsa? Jos monitoimituote on 3-in-1, tämä 18-in-1 taitaa olla ihmetuote. Onneksi tajusin säilyttää pressikassissa saamani näytepullon, sillä tällaisina päivinä, kun koko omaisuus on pakattu muuttolaatikoihin, vaivaan kuin vaivaan toimivia töhniä arvostaa enemmän kuin koskaan. Todettakoon heti alkuun, että näitä eri tuoksuisina valmistettavia supersaippuoita myyvät ainakin Ruohojuuri-myymälät ja näköjään myös heidän nettikauppansa. Uusin kokeiluni on ruusuntuoksuinen kylpy sillä kyllä – Dr. Bronner’s toimii myös kylpyvaahtona!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime päivinä olen pitkien kylpyjen lisäksi harrastanut:

  • minimalismia (= vahva tunne haluta heittää kaikki omistamansa materia Niemen muuttolaatikoista lähimmälle roskalavalle)
  • realismia (= toteamus, että neljä kahvinkeitintä ON tosiaan liikaa)
  • optimismia (= usko siihen, jos kaikki tämä mahtui pienempään neliömäärään, näiden laatikoiden purkaminen on teoriassa mahdollista)
  • marttyrismia (= lapsellinen ajattelumalli sisältäen oletuksen, ettei kellään muulla ole koskaan rankkaa)
  • mutsismia (= kyllä tämä muuten olisi jo valmista, mutta kun on tämä vauva, jota pitää kantaa koko ajan sylissä)

Onko muuten julmaa huijaamista julkaista valokuvia, jotka luovat mielikuvan siisteydestä, kun totuus on jotakin alla olevan kuvan tyylistä? Syytän edelleen tätä muuttoa. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA