OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Vauva nukkuu! Meen nyt äkkiä meikkaan, kun pitää kuvata mun kulmakarvat yhteen postaukseen.”

“Oikeastaan tarvisin sua nyt vähän avuksi. Voitko pidellä tätä sun kirkasvalolamppua, kun puhallan nää kanelit liimalla piirrettyjen mannerten päältä?”

“Öö… Siis mitä?”

“Joo, kuvaan sen videolle yhtä projektia varten. Voit postata siitä vaikka blogiis kulmakarvojen sijaan, meikata ehtii huomennakin.”

“…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyypillinen arkipäivä kotonamme. Siis sellainen arkipäivä, kun mies tekee töitä kotoa eikä ole fyysisesti työpaikallaan. Kotimme on tavallisen lapsiperheen kodin lisäksi usein valokuvausstudio ja tällä kertaa kuvattavana oli lyhyt mainosvideo eräälle ravintolalle. Studiovalojen hakemiselle kellarista ja virittämiselle ei ollut tiukan deadlinen vuoksi aikaa, vaan video kuvattiin minun huteralla kolmijalallani kirkasvalolamppuni loisteessa. Siitä tulee aika hieno, kun tuotosta hieman parannellaan tietokoneella! Valmiin lopputuloksen näkee valitettavasti vasta myöhemmin, kun se nettiin asti joskus ehtii. Odotan jo innolla, mainitaanko nimeni jossakin kiitoksissa, lampun piteleminen oli kuitenkin aika rankkaa. Että tällaista tänään! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA