Viikon paras kokeilu tehtiin hiusosastolla. Kuten blogiani pidempään seuranneet ehkä jo ovat oppineet, suosin kiharoita suoristettujen hiusten yli 99 kertaa sadasta. Kiharat hiukset ovat kivat, mutta loivat laineet toimivat paremmin arkikampauksena, joten opettelin tekemään sellaiset. Oikeastaan nämä eivät ole edes laineet, vaan hiukset näyttävät sellaisilta tv-sarjojen kampauksilta, jotka on tehty näyttämään siltä, että roolihahmon hiukset nyt vaan sattuvat asettumaan aamuisin juuri niin kivasti ilman tuntikausien vääntämistä. Ei näihinkään laineisiin tuntikausia onneksi mennyt, vaan kieputtelin nämä tasapaksun kiharruspuikon ympärille muutamassa minuutissa, annoin jäähtyä ja kampasin auki. Apuvälineenä toimi tämä kaveri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras video on ehdottomasti tässä. Iittalan Tanssi-astiasarjan ilmestyminen myyntiin oli odotettu hetki ainakin minun tuttavapiirissäni. Olisin harkinnut sarjaa itsellenkin, mutta kaapista löytyy jo mustavalkoista Taika-sarjaa ja värikkäitä KoKo-asitoita. Hehkutin tätä uutta sarjaa itse asiassa jo ennen joulua, kun en pöllönä tajunnut, että sarja tulee myyntiin vasta nyt tammikuussa. Vihdoinkin sitä saa siis! Sarjan on kuvittanut Klaus Haapaniemi.

Viikon paras löytö omasta vaatekaapista (tai oikeastaan kenkäkaapista) on kirkkaanpinkki, tulevaan ystävänpäivän upeasti sopiva kenkäpari. Myin suunnilleen edellisen muuton yhteydessä vuosi sitten monta paria Parikoita pois, mutta nämä klassikot jäivät luokseni muutaman muun kenkäparin kanssa. Tämä kenkäpari oli muuten jalassani käydessäni ensimmäistä kertaa neuvolassa raskausaikana. En muuten lipsuisi jutuissani näin vauvalinjalle, mutta tänään on pojan puolivuotissyntymäpäivä ja aihe on jotekin tapetilla pääni sisällä. Kannattaa muuten näköjään muuttaa, kun pakkaillessa tulee kaiveltua esiin nekin vaatteet ja asusteet, jotka ovat tipahtaneet vaatekaapin perälle piiloon katseilta. Niin, tai kengät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ruokatuttavuus on avokado. Lisäsin sen Veeran äidin suosittelemana ruokalistalleni ja nyt odottelen, parantaako tämä rasvainen hedelmä ihoani edes vähän. Ainakin se maistuu hyvältä! Olen kokeillut avokadoa jo leivälle sitruunapippurin kanssa, smoothieen ja marjasoseella maustettuna välipalaksi. Vinkkejä muihin käyttötarkoituksiin otetaan vastaan mielenkiinnolla. Tämä sopii ainakin kuulemma myös kasvonaamioksi, mutta sellaisesta kokeilusta on hieman traumoja eräältä mökkireissulta, kun kokovartalonaamiona kokeiltua avokadoa löytyi bikineistä vielä viikkojenkin jälkeen, vaikka ne muka pestiin huolella! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA