OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveiset lumisesta piparkakkumaailmasta! Saavuimme perjantaina aikaisin aamulla Rovaniemelle, ja ensimmäisen joululomapäivän vaativana aktiviteettina oli piparintuoksun haisteleminen ja pipareiden ihasteleminen. Olen vähän kuin vahingossa virittäytynyt täällä jo ensimmäisinä päivinä joulutunnelmiin, teki hyvää päästä pois tutuista maisemista ihan muualle. Mutta takaisin pipareihin ja muihin herkkuihin. Vaikka kahvipöydän lusikkaleivät olivatkin huumaavan hyviä ja kotitekoinen toffee vei kielen mennessään, herkkupöydän ehdoton kuningas on silti mieheni isän rakentama ja koristelema pikkuruinen piparkakkutalo. Sen pihalla on kaivo ja vielä kelkkakin. Ehkäpä suloisinta ikinä! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Adventtikeitot jäävät nyt postaamatta, kun ympärillä on pelkkiä makeita herkkuja. ;)