OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihdoinkin tämä legendaarinen kirja on käsissäni! Blog by the book -blogiopas valmistui jo kuukausia sitten ja nyt sain postissa oman kappaleeni arvioitavaksi. Oman haastatteluosuuteni sain tietysti tarkistaa ennen painoa, mutta muu sisältö onkin sitten aivan uutta. Pakko avautua heti tähän alkuun, että tarkastuksesta huolimatta en ole ihan tyytyväinen osiooni, sillä blogimaailman nopeatempoisuuden vuoksi kirjassa on väärää tai oikeastaan vanhentunutta/epäajankohtaista tietoa. Sille ei voi mitään, mutta itse en uskaltaisi kirjoittaa kirjaa aiheesta, joka muuttuu näin suurella tahdilla. Eilisen tunnetila on tänään vain muisto ja toissapäiväinen postaus on jo historiaa. Joka tapauksessa ajattelin vilauttaa teille hieman tuota kirjaa ja postauksen lopussa vielä arvon sellaisen jollekin onnekkaalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirja on visuaalisesti mukavaa luettavaa. Yhden oikolukukerran se olisi vielä kaivannut (ihan oikeasti, MouMou ei ole vaikea kirjoittaa joka kerta oikein varsinkaan, kun sanoin siitä jo etukäteen) ja muutaman kuvan kohdalla ihmettelin niiden huonoa laatua. Muuten tykkäsin kirjan tyylistä ja taitosta. Kirja on sisällön osalta jaettu karkeasti kahteen osaan. Blogitietoa-osio eli yleinen osio oli hauska lukea läpi sillä silmällä, ajattelinko itse siinä esitetyistä asioista samalla tavalla. Yleisestihän blogineuvot olivat perustoimivia, mutta outojakin ajatuksia oli mukana. Se johtuu tosin siitä, että aloitin itse niin aikaisin, ettei bloggaamista osannut ajatella muuta kuin hassuna tapana. 17 bloggarin blogivinkit -osio taas kiinnosti siihen haastateltujen ihmisten vuoksi. Tuttuja bloggaajia oli mukana yllättävän vähän, mutta siksi olikin kiva tutustua uusiin kasvoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupailemaani arvontaa ehdittiin jo kysellä useampaankin kertaan ja viimein se on täällä. Yksi onnekas voittaa itselleen oman blogioppaan. Jos itseä ei opas kiinnosta, tästä saa hyvän lahjan pukinkonttiin. Arvontaan voi osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin olevansa mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on ruhtinaallisesti sunnuntai-iltaan eli 30.11.2014 kello 22:00 asti. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan. Muistakaa, että bloggaaminen, jos mikä, on täysin tuuripeliä! ;)

Edit: Onnetar suosi tällä kertaa Eveliinaa! Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Kiitokset myös kaikille muille osallistujille.