Iik, uskalsin vihdoin viedä vitivalkoiset puputennarini ulos! Suojasin ne kyllä todella huolella ennen ulkoilua, mutta silti jännitti, kuinka pupuseni neitsytmatkasta oikein selviäisivät. Selvisiväthän ne kunnialla. Olisin saattanut jopa kallistua mustiin tennareihin, jos niitä vaan olisi myyty kokomustina, mutta mustat pupukengät valkoisilla pohjilla eivät jotenkin miellyttäneet. Siksi tämä kyseenalainen kokovalkoinen valinta. En tiedä, kannattaisiko täällä Suomessa edes myydä meille loskakyntäjille valkoisia jalkineita, kun niitä on talvellakin vaikea pitää puhtaina. Riski on kuitenkin otettu ja puputennaripari hankittu.

puputennaritOLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut – BikBok

paita – Indiska (saatu)

kengät – Minna Parikka

Näin syksyn tullen olen siirtynyt jälleen teenlitkijöiden tiimiin. Kahvia juon toki edelleen varsinkin aamupäivisin, mutta sitten illalla tai oikeastaan jo kello kuuden jälkeen, kun kahvi ei enää oikein maistu, keittelen mielelläni ison teekupillisen seurakseni. Parhailta maistuvat tällä hetkellä klassiset English Breakfast sekä Earl Grey. Kummankin sekaan sopii mainiosti loraus maitoa makua pehmentämään. Tuo ihana teekuppi on Iittalalta saatu yksittäiskappale ja se on uutta Tanssi-sarjaa, jota jo pöllöpäänä suosittelin FB-ryhmässä hankkimaan joululahjaksi. Muuten hyvä idea, mutta sarja tulee myyntiin vasta tammikuussa. Voi huokaus tätä puoliteholla toimivaa päätäni.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA sohvallaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosikkisarjat eli HIMYM, The Big Bang Theory, Glee ja muut hauskat tuttavuudet on kahlattu läpi jo niin monta kertaa, että päätin etsiä itselleni uutta katseltavaa. Kyselinkin teiltä joskus sarjasuosituksia ja niitä voi edelleen lukea tämän postauksen kommenttiboksista. Netflixistä löytyi sattumalta Twin Peaks kokonaisuudessaan ja miehen lempeästä painostuksesta aloimme katsoa sitä ihan alusta. Muistan sarjan hyvin hatarasti lapsuudestani, mutta olin niin pieni sen tullessa, etten todellakaan katsonut sitä. Nyt on hyvä aika uppoutua tuohon outoon maailmaan. Harmi vaan, että katsellessani jotakin tietokilpailua sain tietää murhaajan, mutta onneksi sarjassa riittää sivujuonia seurattavaksi. Oikeastaan vähän liiankin kanssa vai mitä mieltä olette? :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA