OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän perheessämme on ollut tänään historiallinen päivä. Ja vielä ihan tuplana! Mieheni juhlii ensimmäistä isänpäiväänsä isänä ja isäni pappana. Tuntuu äärirentouttavalta viettää aikaa tärkeiden ihmisten keskellä, sillä isäni kotiinpaluu Kemijärven työkeikalta ei ollut meille aivan itsestäänselvyys. Myös pikkusiskoni on kotona, ja jaloissamme pyörii tietysti eräs huomionkipeä karvapallero. Oli hassua matkata tänne Kylmäkoskelle Helsingin mustista ja kiiltävistä maisemista, kun heti junasta poistuttuamme meitä tervehti valkoinen lumipeite. Jospa tänä vuonna joulukin olisi pitkästä aikaa kunnolla valkoinen. Mutta ei mennä siihen jouluun vielä, vaan nautiskellaan ensin loppuun tämä isi-hahmojen ikioma päivä. Ihanaa isänpäivää kaikille! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Ei mennyt tuo pojan kädenjäljen piirtäminen ihan nappiin, eh? :D