Viikon paras poseeraus tuli esiteltyä viime viikonloppuna olohuoneen matolla suurelle yleisölle. Kaikki ihailivat sohvalla sitä uutta tulokasta, joten päätin esitellä karvaisia sulojani ja muistuttaa olemassaolostani matolla raukeasti poseeraten. En ole aivan varma, onko se maidonhajuinen uusi tyyppi apina vai ihminen, mutta kissa se ei ainakaan ole. Koetin kertoa sille, että hiekka-astiaani saa kyllä lainata, mutta en ole kertaakaan nähnyt tyypin pissaavan sinne. Kuvitelkaa! Se ei pissaa koskaan, vaikka syö ihan koko ajan. Taitaa olla joku avaruusolio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras testiryhmä on Primacatin ryhmä, johon setäni haki netissä Indiedaysin sivuilla, joille päätyi kirjeenvaihtokavereideni Sunshinen ja Sailor Moonin blogista. Setä oli kuin olikin nopeimpien hakijoiden joukossa. Siksipä sain vähän aikaa sitten postissa aivan valtavan, ainakin kerrostalon kokoisen laatikon kissanruokaa, jota saan maistella ja arvioida. Annospurkit olivat ihan ok, mutta kuivamuona räjäytti koko potin. Olen tähän asti syönyt vain erään merkin Sensitive-raksuja, mutta nyt löytyi toinen merkki, joka miellyttää makuaistiani. Kyllä oli mamma tyytyväinen, kun hyväksyin uusia merkkejä ruokarepertuaariini. Kokeilkaa tekin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras sattuma tapahtui mummolle ja sedälleni (meidän perheessä nämä tittelit menevät vähän epäloogisesti, älkää välittäkö), kun he kuulivat, että olivat molemmat päässeet Buzzadorin Purina ONE -kampanjaan tuotetestaajiksi. Tai no, minä niitä tuotteita pääsen testaamaan. Arvatkaa vaan, olinko innoissani, kun sain taas raksuja testattavaksi! Tähän mennessä kuivamuona on mennyt keskimäärin ihan hyvin alas, vaikka olenkin vähän nirso välillä ja joinakin päivinä en edes koske kuivamuonakuppiini. Tuotenäytteitä eli noita pienempiä sinisiä pusseja on jaeltu myös kissakavereilleni kokeiltaviksi. Jos tahdotte lukea lisää siitä, mitä on olla Buzzador ja vastaanottaa tuotenäytteinä, klikkaa itsesi tänne. Huomio! Vain ihmisille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras videomuisto löytyi viikonloppuna internetin uumenista. Uskoisitteko, että tuo ohut piippurassi videolla on minun uljas häntäni? En minäkään! Jossakin vaiheessa häntäni vaan pörhähti jättimäiseksi, ja vannon, etten käyttänyt mitään karvankasvuainetta. Olen ihan tavallinen maatiaiskissa, joka vaan sai jossakin vaiheessa kasvatettua salaa tuuhean hännän. Entä, jos olenkin oikeasti orava? Siltä tämä häntä nimittäin vaikuttaa. Asia vaatii välitöntä selvittelyä, palataan asiaan!