Siitä lähtien, kun kuukausia sitten kuulin, että niitä on tulossa myyntiin, törmäilin niihin kaikkialla. Lehdissä, blogeissa, Facebookissa, nettikaupan mainoskirjeissä ja missä vaan nyt pienet pupunkorvat voivatkaan osua silmiini. Minna Parikan “puputennarit” eli Bunny Sneaks ovat pupunkorvilla varustetut tennarit, joiden lestiä on arvosteltu leveäksi. Sehän sopii tällaiselle lättäjalalle, joka etsi pupuballerinoilleen lämpimämpiä seuraajia. Vaikka jalankokoni on 37, tästä kengästä koko 38 oli juuri sopiva. Kun puput ilmestyivät ensimmäisen kerran myyntiin, ne myytiin loppuun ennen kuin ehdin säästää niihin rahaa. Nyt pupuja tuli täydennyssatsi sopivasti tilipäivänä sekä nettikauppaan että myymälään, joten päätin toimia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pupunmetsästysreissulla ostin myös vihdoin Roosa nauhan, jonka perään tässä postauksessa haikailin. Siitä oli tarkoitus kirjoittaa postaus kivojen kuvien kera, mutta ihan rehellisesti sanoen en ole ehtinyt edes meikata tänään, joten itseäni en ala kuvata näiden silmäpussien kanssa. Alan hiljalleen ymmärtää niitä äitejä, jotka kertovat olevansa eläviä tutteja ja monitoimiviihdyttäjiä 24/7-valmiudessa. Onneksi aamuisella vaunulenkillä tehty kenkähankinta piristää nuutunutta oloani, vaikka se ei ehkä ulkopuolisille näykään. Ja mikä parasta, nyt voin rastia nahkaiset syystennarit pois ostoslistaltani! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA