Viikon paras arvonta on vasta suunnitteilla, mutta voin jo nyt paljastaa sen teille. Olen mukana Blog by the Book -blogioppaassa, jota en tosin ole vielä saanut itselleni. Heti, kun saan sen kirjan tekijöiltä ja pystyn hieman kirjoittamaan kirjan sisällöstä arviota blogiini, järjestän arvonnan, jossa teilläkin on mahdollisuus voittaa itsellenne tuo pastellisävyinen kirja. Alla oleva kuva on kirjaa varten otettu ja sen on ottanut kirjan toinen tekijä, valokuvaaja Miki Toikkanen.

1656228_10152171695593446_333339479_n

Viikon paras himotus on ruokakategorista. Olen valmistanut viime aikoina erityisen paljon munakkaita. Ennen söin niitä aamupalaksi, mutta nykyään munakas käy jo lounaastakin. Vakiotäytteitä ovat mm. kirsikkatomaatit ja kinkku. Yksi ohjeistani on kirjoitettu ylös tähän postaukseen, jos joku teistä on vasta tutustumassa tähän proteiiniitoiseen ja täyttävään herkkuun. Minähän en yleensä anna munakkaan kypsyä kannen alla, mutta kerran sitä kokeiltuani, muutin mieleni. Lopputuloksesta tulee kannen kanssa ihan täydellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras blogilahja toimitettiin lähetillä ovelleni. Karpalonpunaiset Nokian Hai-saappaat ovat sopivat väriltään täydellisesti syksyyn, vanhemmat keltaiset taas sopivat minusta kesäsateeseen. Kahdesta väristä pidän punaisesta jotenkin enemmän, mutta keltaiset tuovat mieleen muistoja, sillä tuon linkitetyn postauksen kuvat otti poikaystäväni erään valtavan riidan jälkeen. Yritin kovasti olla hänelle vihainen, mutta hymy kumpusi jostakin syvältä. Hyvä niin, sillä jos olisin pysynyt kovana ja jatkanut elämääni yksin, elämälläni ei olisi tällä hetkellä tarkoitusta. Hai-saappaista mutkan kautta elämän tarkoitukseen, aika hyvin aasinsiltailtu jopa minulta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras suodatin ei löydykään tällä kertaa kahvinkeittimestä keittiöstäni, vaan kuten jo FB-ryhmässäni hehkutin, uudesta kamerastani. Osaväri-suodatin löytyy siis Olympukselta saamastani E-PL7 -kameramallista. Uskotteko, että olen kuvannut suotimen läpi jo aivan kaikkea mahdollista! Noihin suodattimiin jää vähän liian nopeasti koukkuun, vaikka kamerassa olisi muitakin toimintoja opeteltaviksi. No, Veera saa luvan tutustuttaa minut uuteen kameraani. Ilman kyseistä ystävääni kuvaisin edelleen automaattiasetuksilla silmä etsimessä kiinni! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA