Tuntuu aina yhtä hyvältä löytää vaatekapista vaate, jonka on hetkeksi unohtanut. Liukuvärjätty mekko on muistaakseni edelliskesän alelöytö Dieselin liikkeestä. En ole ihan tuon mekkoon kuuluvan vyön suurin fani, mutta jotakin hauskaakin siinä on. Tylsää on ehkä enemmänkin se, että vyönlenkkien vuoksi vyö pysyy vain tietyssä kohdassa mekkoa eikä se kohta ole kamalasti mieleeni. Kaikki muu on kuitenkin mekossa niin kohdillaan, että se saa yhden kauneusvirheensä anteeksi. Tämä on siitä mukava mekko, että se näyttää kivalta niin paljaiden säärten kuin paksumpien sukkahousujenkin kanssa. Nahkatakista en edes sano mitään. Te kyllä tiedätte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiettyjen laukkujen kanssa tulee usein käytettyä tiettyjä kenkiä. Maxine-laukun pariksi puen lähes aina joko saman suunnittelijan pupuballerinat tai sitten nämä mokkanahkaiset korkkarit. Laukussa on sekä nappa- että mokkanahkaa, mutta jostakin syystä mokkanahkakengät ovat enemmän mieleeni laukun kanssa. Asun kuvauspäivänä käytin molempia edellä mainittuja kenkiä. Jalat pääsevät helpommalla, kun kävelee paikasta toiseen ballerinoilla ja vaihtaa korot vasta tapahtumapaikalla jalkaan. Vaikka jalankokoni säilyi raskaudesta huolimatta, jalkani ehtivät matalia kenkiä pääasiallisesti käyttäessäni “unohtaa” korkkarikävelyn eli ne väsyvät normaalia nopeammin.

Sen verran olen näistä päivistä nykyään sekaisin, että piti laukkuhaasteen uusimmasta viikkoraportista tarkistaa, minkä päivän asu tämä oli. Viime torstaina vietin jälleen mekkopäivää tämän mekon parissa eli pienellä viiveellä postaillaan. Seuraavana olisi työlistalla ostaa kasa sukkahousuja, jotta mekkoja voi käyttää vielä viileämmälläkin ilmalla. Syystakit olisi myös hyvä käydä läpi, jotta tiedän, mitkä niistä voi viedä varastoon lattarintaisempia aikoja odottamaan. Syksyllä kun ei viitsi pitää auki muuta takkia kuin nahkarotsia, niin pitää sovittaa, mitkä takit mahtuvat kiinni. Hyvällä tuurilla osa takeista pääsee kirpputorille.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Diesel

kengät – China Girl

Kiitän onneani, että olen näin kuumaverinen ihminen, sillä olen törmännyt jo muutamaankin tuttuun, joiden mielestä näillä keleillä tarvitsee kevytuntuvatakin. Syyspukeutuminen on kevätpukeutumisen ohella parasta enkä odota yhtään talvea ja sitä kamalaa toppaukkotyyliä, jolla meidät suomalaiset on kirottu. Kukaan ei näytä hyvältä päästä varpaisiin topattuna ja siksi rakastankin aivan suunnattomasti juuri tätä vuodenaikaa. Tahtoisin vaan kävellä ympäriinsä kauniista luonnosta nautiskellen, hörppiä kahvia ystävien kanssa juoruten ja kuunnella sisällä, kun vesisade ropisee katolla. Arvatkaapa muuten, mikä on aivan erityisen ihanaa? Viikonlopuksi on luvattu ainakin kahdelle päivälle sadetta! ♥