Laukkuhaasteen ansiosta viihdyn nykyään vaatekaapillani paremmin kuin hyvin. Se on sen verran isokokoinen viritelmä, että hyllyjen takaosista löytyy hyvinkin usein unohtuneita vaatteita ja asusteita. Vaalea nahkalaukku oli mukanani keväällä Lontoossa, mutta kesällä en sitä käyttänyt. Totta puhuen en käyttänyt kesällä kuin yhtä laukkua, sillä pukeutumiseni oli enemmänkin turvonnen ruhoni peittämistä ja sitäkin tein hyvin satunnaisesti. Raskausaika kului kotona pääasiallisesti ilman vaatteita. Että miettikääpä sitä! Tai älkää. Olen tavattoman onnellinen, että tuo aika elämästäni on nyt ohi ja viitsin pukeutua joka päivä edes johonkin tylsään ja arkiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaalea laukku inspiroi lakkaamaan varpaankynnet samanhenkisillä sävyillä. Näin kipeänä voi tuhlata tunnin jalkoihinsa, kun ei jaksa tehdä oikein muutakaan. Lumenen lähettämillä nudelakoilla teki mieli kaunistaa varpaiden lisäksi myös sormenkynnet, mutta vauvan kanssa on kivempi elää ilman lakkaa. En edes tiedä miksi, mutta jotenkin lakkailu vain jäi vauvan myötä. Pitäisikin kirjoittaa kynsipostaus pitkästä aikaa. Jostakin syystä kynteni ja hiukseni kasvavat hurjaa vauhtia, mikä kynsien osalta on aivan uutta minulle. Pyrin pitämään kynnet lyhyinä, mutta ehkä lakkaamalla niihin saisi tosiaan jotakin mielenkiintoa. Tekokynnet eivät tulisi tässä elämäntilanteessa kuulonkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut – H&M

neule – Mom2Mom (saatu)

laukku – Liu Jo (saatu)

kengät – China Girl

Yksi niistä muutamista neuleista, jotka tällä hetkellä mahtuvat ylleni, on raskausaikana saamani nahkapalakoristeinen vaalea neule. Vaikka villainen teltta piilottaa viimeisetkin muodot, on se hirvittävän mukava päällä. Se on kumma, miten kengät voivat nykyään olla kuinka epämukavat tahansa, mutta vaatteiden on oltava sellaisia, että niissä viihtyy. Ei siis sillä, että nuo mokkakorkkarit olisivat jotenkin epämukavat. Oikeastaan päinvastoin, sillä niiden lesti sopii minulle erinomaisesti. Tiedänpähän, että jos tarvitsen uuden korkokenkäparin, katselen takuulla China Girl -merkin valikoimia. Itselleni tutuista nettikaupoista esimerkiksi Ellos ja Footway myyvät kyseistä merkkiä eivätkä kenkien hinnat huimaa todellakaan päätä. Kivojen perusmallien seassa on toki mätämuniakin, mutta niin on monella muullakin merkillä.

Kiukuttelin lähes koko kesän siitä, että syksy voisi jo tulla. Vaikka vielä on aika kuuma, tämä vuodenaika alkaa jo muistuttaa suosikkivuodenaikaani. Maahan tipahtelee kuivia lehtiä, mutta ulkona on vielä vihreää ja vehreää. Ruskavärit tavallaan vain maustavat loppukesän maisemaa. Sadepäivät ovat syksyisin aivan erityisen tunnelmallisia, joten nekään eivät ärsytä. Kunpa ajan voisi pysäyttää tähän hetkeen. Vihdoinkin on hyvä olla. :)