Flunssa se ei vaan hellitä. Jätän suosiolla illan lanseerausbileet väliin, vaikka kyseessä onkin blogikirja, jossa vielä itse esiinnyn, ja keskityn johonkin aivan muuhun. Vastasin juuri rästikommentteihinkin, mutta illan pyhitän rättitouhuille. Mies nimittäin kantoi aamulla varastosta kaikki kirpputorivaatteeni ja -kenkäni, jotka päätin käydä läpi. Löysin aivan tuhottoman hyvin myyvän kirpputorin, jonne aarteeni nyt kannan. Vaikka myyntiin menee ihania juttuja, se niistä saatava raha lämmittää tällä hetkellä satakertaisesti vaatteisiin verrattuna. Aloitin projektini “iinamaisesti” kippaamalla kaikki seitsemän jätesäkkiä olohuoneemme lattialle. Siitä sitten lajittelin kaiken joko myyntiin, harkintaan tai vaatekeräykseen. Pahimmat rätit olin ilmeisesti jo vienyt keräyksiin, sillä keräyskasaan päätyin vain kaksi paitaa ja yksi mekko.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lajitteluprojektiin upposi tunti poikineen eikä se ole vieläkään ihan valmis. Osa vaatteista oli helppo heittää kirpputorijätesäkkiin, mutta joidenkin vaatteiden kohdalla piti miettiä pidempään. Merkkineule, jonka löysin kirpputorilta, mutta joka ei ole yhtään tyyliäni, päätyi myyntiin. Trenssitakki, jonka väri on kerrassaan ihana, mutta malli ei tunnu omalta, päätyi sekin myyntiin. Parikan kengät, jotka ovat maailman suloisimmat, mutta joiden korko tuntuu liian matalalta tyyliini, myyn pois. Liian isona viime syksynä pois laitettu parkatakki sen sijaan pääsikin takaisin vaatekaappiini täksi syksyksi, kun palautuminen synnytyksestä on vielä kesken. Yksi äitiystakkikin, jonka raskausaikana sain, taitaa päästä syksyllä käyttöön, sillä sen malli on niin fiksu, ettei siitä tajua, että se on tarkoitettu pallovatsoille. Vähän kuin tuo tämän päivän raskausneuleeni nahkapalaolkineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entäs sitten se kasa, jonka otin pois jätesäkeistä? Se kasa pitää sisällään metsänvihreää kahden takin muodossa, mustan neuleen, oranssisen mekon, vaaleanpunaisen mokkanahkarotsin, tyttömäisen farkkuliivin, huivin, printtimekon ja muutaman t-paidan. Tämän kasan käyn vielä ajatuksella läpi uudelleen, mutta en usko, että pystyn laittamaan kaikkea myyntiin. Kasa on sävyiltään aika syksyinen ja kasan sisältö sopii jotenkin keskenäänkin kivasti yhteen. Mutta aika pieni kasa minunlaiselleni hamsterille, eikö vaan? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Mom2moM-neule saatu)