OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Iltahämärän alkuvaiheessa tapahtuu sininen hetki, joka on erityisen suosittu valokuvauksen ajankohta.”

(Hämärä – Wikipedia)

Sinisen hetken inspiroima jalkahoitohetki illalla innoitti tekemään aiheesta postauksen. Essien hohtava Aruba Blue on niitä harvoja sinisiä kynsilakkoja, jotka näyttävät hyvältä kynsillä. Farkkusävyt tekevät toisen poikkeuksen, mutta tällä kertaa lakkasin varpaankynteni energisen sähkönsinisiksi. Jalkoja varten järjestetyn hoitohetken kruunasi Nivean paksuakin paksumpi Creme-klassikkovoide, jolla väsyneet jalat rasvataan huolella ja hartaudella. Sitten jalkoihn vedetään puhtaat puuvillasukat ja painutaan peiton alle unille rakkaan kainaloon. Kauniita unia kaikille muillekin, joiden päivä alkaa kello 5:23 ja päättyy säälittävän aikaisin! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA