No niin, hiki-Pirkot ja punakat Pauliinat! Jos kesäkilot ahdistavat niin, ettei ryhmätunneille kehtaa mennä, tai aika ei yksinkertaisesti riitä siihen, että astuisi ovesta ulos ja lähtisi treenaamaan, aion pelastaa päivänne. Toki pelastan niidenkin päivän, jotka vaan haluavat testata jotakin uutta treenirintamalla. Gainomax on jo vanha yhteistyökumppanini ja olemme tarjonneet lukijoilleni pientä kivaa tuotearvonnoista aina Puman kanssa järjestettyyn juoksukouluun asti. Nyt lupasin vinkkailla Gainomaxin nettisivuilla pyörivästä kolmen viikon kampanjasta, joka mahdollistaa kotitreenit omassa olohuoneessa. Joka päivä vedetään 1-2 treeniä ohjaajan johdolla ja minä tietysti päätin heti testata tätä konseptia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilen mielelläni kaikkea uutta, joten lupauduin koekaniiniksi testaamaan noita kotitreenejä kampanja-aikana. Sain motivaatioksi uutta herkullista Protein Drink -proteiinijuomaa. Nämä ovat samaa sarjaa kuin se päärynänmakuinen, jota viime kesänä hehkutin. Nyt uutena makuna tuli herkullinen mansikka! Aion viikon aikana testailla kotitreenejä ja tehdä ensimmäiset kunnon juoksulenkit synnytyksen jälkeen, jotta voin viikon päästä raportoida teille palautumisaiheesta. Nämä proteiinijuomathan käyvät sekä palautumisjuomista keskitehoisen tai lyhyemmän harjoittelun jälkeen, mutta ne ovat myös hyviä välipaloja. Treenihullu ystäväni ei näitä niin kannata hiilarikammonsa vuoksi, mutta minun kroppani pääkoppani vaatii myös hiilihydraatteja, jotta ajatus toimii. Varsinkin näin imetysaikana mitään ravintoainetta ei saisi jättää pois, joten syön aika huoletta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon päästä seuraa siis tämän treeni-Tertun liikuntaraporttia noista kotitreeneistä ja tietysti myös proteiinijuomista. Kokeilkaa te sitä odotellessanne noita Gainomaxin kotitreenejä TÄÄLLÄ! Myös treeniaikataulu löytyy tuon edellisen linkin takaa. Vaikka hikitreeni onkin parasta maailmassa, ei tuossa omassa olohuoneessa ilta-auringossa nautiskellussa joogatunnissakaan kyllä mitään vikaa ole. :)