OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja näin hän onnellisena ulkoilutti jälleen (teko)nahkatakkiaan, joka alkaa jo hieman murentua näin vuosien tehokäytön jälkeen. Tällä kertaa takin alta löytyi toinen tämän hetken käytetyimmistä maksimekoistani, sitä mustaa versiota kulutan aivan yhtä paljon. Ystäväni kanssa juuri jutustelimme, että vaikka kesää tuleekin ikävä, kyllä syksy ja syysvaatteet ovat aivan parasta. Nilkkurit, neuleet, nahkatakit ja muut vaatekaapin aarteet pääsevät jälleen käyttöön. Mistään teehetkistä viltin alla en edes höpise, ne eivät ole niin houkuttavia kuin vaatekaapin penkominen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Gina Tricot

takki – Vero Moda

Veera (JOLLA ON ISOT RINNAT, JOISTA PIDÄN KOVASTI JA YHTÄ PALJON KUIN HÄNEN MUKAVASTA LUONTEESTAANKIN) käväisi kylässä ja lainasi hieman perheemme miesmallia. Pidimme salaattilounaan olohuoneen lattialla ja Veera kuvaili vauvastani esimerkkikuvia kamerakoulutukseen. Minä nautin, kun joku viihdytti pikkuista ja sain juoda tölkillisen Zeroa aivan rauhassa. Huomatkaa muuten kunnon printtioksennuskokonaisuus vauvalla. Itse en printtejä osaa käyttää, mutta valitettavasti pieni versio minusta joutuu tyytymään usein niihin vaatteisiin, jotka nyt puhtaana sattuvat olemaan. Se siitä, ei enempää vauvajuttuja tähän blogiin. Viikonloppuna muuttava Bebe-blogi sen sijaan tulvii edelleen lapsivuodeajan ajatuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonlopun ohjelmassa olisikin toisen blogini blogimuuton ja portaalimme muutosten valmistelua. Josko sitten vihdoinkin blogiemme lukeminen mobiililaitteilla helpottuisi ja muutenkin kaikki pienet asiat, jotka ovat jääneet isompien jalkoihin, korjaantuisivat. Syksy on hyvää aikaa muutoksille. Tämän dieettini lisäksi muutin hiusteni väriä ja muutoslistalla olisi vielä ainakin asunnon sisustamista ja muuta mukavaa. Kutittelisi hirveästi lähteä edes muutaman päivän lomalle jonnekin. Tukholma olisi mukavan lähellä ja vauvankin uskaltaisi ottaa sinne mukaan. Ehkäpä pieni laivamatka olisi paikallaan. :)