Vielä on viikonloppu aikaa tehdä hyvää helposti. Re:fashionin ja Holvin yhteistyönä syntynyt hyväntekeväisyysverkkokauppa on auki vielä elokuun loppuun. Sen jälkeen verkkokaupan tuotto lahjoitetaan kokonasuudessaa Uusi Lastensairaala 2017 -projektiin. Verkkokauppaan lisäillään koko ajan tuotteita ja ajattelinkin vinkata, mitkä tuotteista ovat näiden lisäksi oman listani kärjessä. Edellisen postaukseni jälkeen moni tuote myytiin loppuun, joten olkaahan nyt nopeita, jotta saatte haluamanne. Tuotteiden hinnat alkavat niinkin matalalta kuin kahdesta eurosta, joten jo pienellä ostoksella voi auttaa. Himohoppaajille on sitten tarjolla kalliimpia tuotteita, jos esimerkiksi kierrätysiltapuku kiinnostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen tuotenostoni verkkokauppamme helmistä on Katri Niskasen Miss-toppi, jonka istuvuus kannattaa kurkistaa tuon linkin takaa tuotekuvasta tällaisen synnytyksestä palautuvan tapauksen sijaan. Nyt, kun ihollani on jo hieman päivetystä, räikeänvärinen toppi on juuri oikea valinta mieltä piristämään. Ja vesiputouskaula-aukolla voi kuulemma häivyttää isontunutta rintamusta. Kiitos vinkistä muutamallekin avuliaalle lukijalle! Toppi pääsee takuulla käyttöön, kun vatsa hieman pienenee. Katri/n-liikkeessä alkaa muuten 9.9. hauska kilpailu. Poikkea ennen 14. syyskuuta liikkeessä Iso-Roballa ja stailaa oma asukokoinaisuutesi merkin syysmallistosta. Paras stailaus voittakoon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen nostoni on Ideakorun mattapintainen AD ASTRA -kierresormus. Omistan Ideakorulta jo ennestään peräti kaksi rannekorua, joihin sain päättää tekstit itse. Tekstirannekoru taitaakin olla Ideakorun tunnetuin tuote, minun koruni (tai oikeastaan niiden tekstit) voi kurkistaa vanhoista postauksistani täältä ja täältä. Tämän kuvien sormuksen teksti on puolestaan otettu latinankielisestä sanonnasta per aspera ad astra eli ”vaikeuksien kautta tähtiin” Teksti ei tosin ole minun löytämäni, vaan sormus on ns. valmistuote. Teksti kuitenkin kolahti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmantena tahdoin tuoda esille Sophie la Giraffe -tuoteperheen hoitovoiteen. Kirahvituotteet ovat meidän äitien keskuudessa suuri hitti ja moni kuulemma käyttää niitä itse, vaikka tuotteet on alunperin tarkoitettu perheen pienimmille. Niin “törkeästi” teen kyllä minäkin, sillä vakiokäytössäni on tämän hoitovoiteen, jota käytän lähinnä kasvovoiteena, lisäksi myös vauvaöljy. Rasvasin sillä raskausaikana ihoani, jotta raskausarpia ei syntyisi niin paljon. Parasta tuotteissa on niiden hellävaraisuus sekä mieto ja miellyttävä tuoksu. Rohkeasti vaan kokeilemaan.

SUOMALAISTA DESIGNIA SHOPPAILEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ!