Se tilaisuus on sitten cocktail-tilaisuus.” “Voi p*ska!” Näissä tunnelmissa alkoi tämä päivä ja voitte vaan kuvitella, millaisen epätoivon asukoodi sisälläni nostatti. Ainutkaan cocktail-mekko ei mahdu vielä tai oikeastaan enää ylleni tai jos mahtuu, se näyttää aivan hirvittävältä. Rintamus tursuaa ulos, sivusaumat paukkuvat ja istua ei voi oikeastaan ollenkaan. Ainut ratkaisu pulmaan oli kaivella kaapista ylle puhdasverinen imetysmekko ja leikkiä, että se on ihan normaali pinkki mekko(, jonka uumenista ei ole tarkoitus kaivaa Bepanthenilla kuorrutettuja nännejä jälkeläisensä hiljentämiseksi. Anteeksi, oli pakko.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen lähes järjestelmällisesti kieltäytynyt viime aikoina saamistani kutsuista, koska tämä vaateongelma on ollut aivan liian suuri. Nyt harmittaa, etten ole vaan pokalla talsinut tilaisuuksiin imetysmekossa, sillä tämä toimi kuin häkä. Tilaisuus alkoi vähän viiden jälkeen, oten suuri osa vieraista saapui suoraan töistä työmekossa tai farkuissa. Mekkoni oli juuri sopiva asu. Ei liian arkinen, mutta ei liian näyttäväkään. Aion ryhdistäytyä korujen ja huivien kanssa, joten asustauduin tänään molemmilla. Tuo värikäs koru on niitä “ulosheittoromuja”, joita Hennesin netissä myydään kesän jälkeen suunnilleen eurolla. Sorrun joka vuosi tilaamaan jotakin krääsää sieltä!

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Boob (saatu Bebes.fi-verkkokaupalta)

kaulakoru – H&M

kengät – Aldo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – Vero Moda

huivi – BeckSöndergaard

Kuvissa näkyy myös kuuman kesän suosikkihuivini, joka on kuitenkin epäloogisesti puoliksi villaa. Toinen puolikas on silkkiä, joten tämä luonnonmateriaalihuivi on aivan ideaali koostumukseltaan. Käytän tätä asusteena, vaunusuojana, imetysshaalina, vauvan turvakaukalon aurinkosuojana ja vaikka mihin muuhun tarkoitukseen. Tämä toimii aivan täydellisesti mustan nahkatakin kaverina. Monien huivien kohdalla olen veikannut etukäteen, että niille tulee paljon käyttöä. Tämän kohdalla en aavistellut sen kummempia, mutta meidän välillemme kehittyi riippuvuussuhde. Nuo kuviot eivät muuten ole kukkia, vaan leijonanpäitä. Ettäs tiedätte! ;)