OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin kirjoittanut jo aamulla luonnoksiin valmiiksi postauksen kuulumisistani ja projektini edistymisestä. Sen julkaisu siirtyy nyt kuitenkin huomiselle, sillä tuli paljon tärkeämpää asiaa. Meidän perheessämme on meneillään identiteettikriisi. Vakiolukijani varmaan muistavat, kun vuosia sitten ostin Jyväskylän postista hetken mielijohteesta poron nimeltä Oskari. Puuhastelimme Oskarin kanssa vaikka mitä, lähetimme mm. joulukortin postin mukaville tädeille. Oskari vieraili blogipostauksissani säännöllisesti, omituinen hömppäbloggaaja kun olin. Kun muutin pienempään asuntoon, Oskari muutti vanhempieni luokse, mutta pysyi yhä mielessäni.

Olen muutaman kerran ottanut Oskarin puheeksi vieraillessani täällä maalla. Tällä kertaa mieheni, jonka kanssa makoilimme olohuoneen lattialla, ei kuitenkaan ohittanut höpötystäni, vaan totesi jotakin, mikä aiheutti suuren kriisin. Poroilla ei kuulemma ole tuollaisia sarvia. Vuosia porona pitämäni Oskari on hirvi. Palataan taas huomenna, kun olen saanut ajatukseni kasattua ja kerrottua porolleni, että hän ei olekaan poro. Voi järkytys!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA