OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenta! Tässä talossa vallitsee outo tunnelma. Täällä lyllertävään ruokkijaani on kasvanut kiinni pallo, jota kaikki koko ajan silittelevät ja taputtelevat. Ilmeisesti palloa ollaan tulossa kuitenkin hakemaan pian, koska pallonkantajalta kysellään koko ajan, että koskas SE tulee. En ole vielä keksinyt, kuka palloa tulee hakemaan, mutta kyllä minäkin odotan hakijaa innolla. Vähän vaan mietin, että onko tuollaista ihan sopivaa kysellä, kun ruokkijani alkaa olla jo aika väsynyt tapaus. Minullekin tyyppi hermostui, kun vähän yritin jouduttaa äsken aamukahvin keittämistä nakertamalla ruokkijaa varpaasta.

Olen maannut tässä keittiön räsymatolla ja jo hetkisen ja miettinyt, että toivottavasti kukaan ei missään vaiheessa tule hakemaan minua pois. Hakekoot vaan tuon oudon, möyrivän pallon, mutta minä piiloudun vaatekaappiin, ettei kukaan vaan nappaa minua mukaansa. En ole vielä ehtinyt tutkia läheskään jokaista nurkkaa ja koloa tästä uudesta valtakunnastani. Antakaa siis armoa. Hakekaa möyrypallo vaikka heti tänään, mutta säästäkää minut!

Finski

OLYMPUS DIGITAL CAMERA