Sisustuskuumeilu se vaan jatkuu salakavalasti! Sain Re:fashionin ja Vallilan yhteistyökampanjassa tehtäväkseni stailata kodistani yhden huoneen uudelleen ja niin myös tein. Muutoskohteen eli makuuhuoneeni tarkempi esittely löytyy tästä postauksesta, joten jos lähtökohtani eivät ole tutut, lue muutospostaussarjan ensimmäinen osa läpi ja jatka vasta sitten tämän postauksen parissa. Koska Vallila on avannut aivan lähiaikoina verkkokaupan, pystyin linkittämään makuuhuoneeni valitut tuotteet suoraan nettikauppaan. Kannattaa verkkokauppaan tutustumisen lisäksi tilata myös Vallilan uutiskirje, jotta saa jatkossa ensimmäisten joukossa tiedon uusista mallistosta, tapahtumista sekä tietysti tarjouksista ja alennysmyynneistä. Nyt jätetään höpinät sikseen ja siirrytään muutoskohteen kimppuun!
ENNEN
 
 b
JÄLKEEN
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Nurkka, jossa sänkyni sijaitsee, aiheutti hieman harmaita hiuksia tylsyydellään ja opiskelija-asuntomaisuudellaan. Löysin onneksi avaamattomien muuttolaatikoiden kasasta liinavaatekaapin perältä valkoisen helmalakanan, jolla peitin ruman sinisen runkopatjan. Ja ryppyisen helmalakanan peitti myös kovin ryppyinen pellavapäiväpeittoni. Päiväpeitolla piilotetaan pussilakanat silloin, kun on vieraita, mutta uudet lakanani ovat kyllä sen verran hienot, etten ehkä tahtoisi pedata niitä piiloon. Turkoosi Memento-pussilakanasetti on pehmoista puuvillaa ja taidan käydä ostamassa toisenkin setin tätä sarjaa suosiolla. Tai ainakin toisen tyynyliinan.

 

Makuuhuoneeni matto-ongelman ratkaisin lopulta hyvin yksinkertaisella tavalla. Vaikka sommittelin lattialle yhtä isoa tai useampaa pyöreää mattoa, päädyin lopulta suorakulmaiseen mattoon, jonka sijoitus ratkaisi kuitenkin murheeni. Sen sijaan, että olisin asetellut maton lähelle nurkkaa korostamaan sen vinoutta, sijoitin maton sängyn alle.  Mattovalinnakseni valikoitui klassinen Syvämeri-matto mustalla pohjalla. Käänsin myös sänkyä 90 astetta. Kiitos lukijalle, joka vinkkasi tästä ideasta! Mutta entäpä se huoneen toinen nurkka ja sen pelastaminen?
ENNEN
 
a
JÄLKEEN
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämän nurkan ongelmia olivat epäsymmetrisyys, johon jo edellisessä kappaleessa viittasinkin, ja ruma johtoröykkiö, jonka tahdoin piiloon. Keksin raahata keittiöstä ison ja matalan nojatuolin makuuhuoneen nurkkaan ja koristelin tuolin vielä koristetyynyin, jotta se sopisi makuuhuoneen tunnelmaan eikä kelluisi “irrallisena” nurkassa. Valitsin lopulta turkoosinsävyiset Mandariini-koristetyynynpäälliset. Vahvoja vaihtoehtoja olivat myös Amanda-koristetyynynpäälliset sekä tietysti Kujakatti-koristetyynynpäälliset. Mies vaan oli sitä mieltä, että asunnostani löytyy jo liikaa kissa-aiheisia asioita. Tyhmä mies. Täytyy muuten sanoa, että vahvin sana, joka nousee mieleeni, kun katson tuota rentoutumisnurkkaa, on imetystuoli. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, olen sisustanut itselleni rauhallisen imetysnurkan! :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sitten siihen lukijoiden kannalta aivan erityisen mukavaan osaan postausta. Muistutuksena siis vielä, että teillä on peräti heinäkuun 31. päivään asti aikaa luoda oma Moodboard-sisustussuunnitelma kampanjasivullamme. Eniten Facebook-tykkäyksin kalasteltavia ääniä saanut Moodboard voittaa 300 euron lahjakortin Vallilalle, joten palkinto on näpertelyhetken arvoinen. Käyn päivittäin kurkistelemassa inspiraatiotauluja ja tykkäilemässä suosikeistani. Pyytäkäähän ystäviänne tekemään samoin. Mitäs muuten tykkäsitten makuuhuoneeni muodonmuutoksesta?