OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kylläpä tämä postaus viivästyikin nolosti! Ehdin vihdoin arpoa jäätelökonearvonnalle voittajan ja uuden jäätelöreseptin kera tulin sen nyt häntä koipien välissä teille kertomaan. Voittajan eli nimimerkin Merja kommentti kuului näin: “Täällä yksi jäätelön suurkuluttaja kelpuuttaisi tuollaisen härvelin omaankin keittiöön, jonka sininen sisustus mätsäisi vallan mainiosti jätskikoneen värin kanssa ;-)” Onnittelut vielä tätäkin kautta voittajalle ja suurkiitokset muillekin arvontaan osallistuneille. Voittajalle on jo lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten.

Kuvista voi muuten bongata uuden jäätelöherkkuni varsin yksinkertaiset ainesosat. Kreikkalaista jogurttia mansikkaversiona, tuoreita mansikoita ja mausteeksi vielä tuoretta basilikaa silputtuna. Ehkä se helteinen kesä, joka on mieltäni tässä painanut, ei olekaan niin kamala vihollinen, kun on olemassa ihan oma viilennyskeino – ja vielä aika herkullinen sellainen! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA