Viikonloppuloma Rovaniemellä on ohi. Palasin kotiin yksin ja herra seuraa jossakin vaiheessa loppuviikosta perässä. Vähän on jo ikäväkin, mutta toisaalta saan kerrankin siivoilla ja järjestellä ihan rauhassa kotia. Aika luksusta on myös se, kun saa luvan kanssa omia kaikki tyynyt itselleen ja kuunnella aivan kuinka huono musiikkia vaan tahtoo aivan täysillä. Olisin itsekin jatkanut lomailua mielelläni, mutta velvollisuudet kutsuivat. Neuvolakäyntiä ei saanut siirrettyä, joten oli pakko palata jo näin alkuviikosta. Lensin takaisin suosiolla, sillä olihan se junamatka nyt pitkä, vaikka makuuhyttiin lopulta pääsinkin. Toivottavasti ei tarvitse enää lentää mihinkään ennen elokuun alkua, alkaa olla tuo matkustaminen jo aika tuskaista touhua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hirveästi emme turistikohteita kierrelleet, vaan keskityimme enemmänkin nauttimaan toistemme seurasta, mutta napapiirillä poikkesimme miehen ihanan siskon ja hänen supermukavan poikaystävänsä kanssa nopeasti käymään. Talvella paikka on varmasti vaikuttavampi, nyt en ihan vakuuttunut, kannattaako sinne lentää vierailemaan Aasiasta asti. Poseerasin muuten aivan väärin tuon napapiirimerkinnän päällä, sillä aasialaiset näyttivät päättäneen, että ainoa oikea asento on leveä haara-asento niin, että toinen jalka on napapiirin toisella ja toinen toisella puolella. Mitäpä noista, sainpa hyvän syyn palata tuonne joskus poseeraamaan “oikein”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulupukkia en käynyt kurkistamassa, vaikka minua koetettiinkin kovasti painostaa herran syliin istumaan. Pelkäsin murskaavani hauraan vanhan miehen luut, joten jätin vierailun tällä kertaa väliin. Sen sijaan kävin tonttujen seassa postittamassa terveiset kotiin. Hämmentävä hetki koettiin, kun tajusin, että tiedä vanhempieni uutta osoitetta! Muutosta on jo vaikka kuinka pitkä aika, mutta vanhassa talossa asuttiin kuitenkin niin monta vuotta, ettei sen osoitteen tilalle ole helppo vaihtaa uutta pääni sisäiseen osoitekirjaan. Lasken nyt täysin sen varaan, että posti menee perille samalla taktiikalla kuin lapsena. “Moukola, Kylmäkoski.” Näillä koordinaateilla on aikanaan toimitettu perille huomattava määrä postia. Pienessä kyläpahasessa kun sellainenkin on mahdollista. :)