OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko olette kuulleet, että aivan muutaman viikon päästä avataan uusi Winkie Winkie -verkkokauppa? Tutun valokuvaajan kautta päädyin poseeraamaan verkkokaupan mainoskuviin peruukin ja pallonaamani pallomahani kanssa. Päiväni on tänään koostunut hymyilemisestä, kissankarvoista, irtoripsistä ja hersyvästä naurusta. Lopullisia kuvia en vielä saanut käsiini, ja olen sen verran kriittinen, että videomateriaalin näkemistä jopa vähän pelkään etukäteen. Oli vaan pakko tulla selventämään tänne aamuisia kuvia, jotka instasin, kun tutuilta alkoi piippailla hämmentyneitä viestejä koskien blogin sivupalkista bongattua otsatukkaa ja hiustenpidennyksiä. Ei huolta, se olen vain minä peruukissa!

Jos lopulliset mainoskuvat ja se video kiinnostavat tai jos suomalainen verkkokauppa, joka tulee myymään mm. peruukkeja, kosmetiikkaa ja asusteita Japanista sekä Etelä-Koreasta kuulostaa ideana hauskalta, tykätkäähän Winkie Winkie -verkkokaupan FB-sivusta täällä. Siten kuulette heti kaikki uutiset ja ilmoitukset. Tämä tyttö painuu nyt päiväunille! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA