Suurin osa ystävistäni on nykyään bloggaajia. Kun tutustuu samanhenkisiin tyyppeihin ja kiskaisee parit(kymmenet) skumppahiprakat yhdessä, sitä oppii väkisinkin tuntemaan toisen ja avautuu siinä samalla omistakin asioista. Blogiystävieni ja yleisestikin sen faktan, että blogien pariin on mukava paeta tylsää arkea, kunniaksi väsäilin pienen tietovisan bloggaajista teille. Jossakin vaiheessa jätin nämä hulluttelupostaukset kokonaan pois ja siirryin asialinjalle, mutta nykyään lapsettaa(:D) taas niin, etten jaksa pysyä ruodussa. Vastaukset kysymyksiin voi tarkistaa halutessaan linkeistä kysymysten perässä, mutta testaapa huviksesi, montako kohtaat saat lunttaamatta oikein. Sen verran voin vinkata, että kaikki kuvaillut bloggaajat ovat suomalaisia, joita itsekin seuraan.

 moumou muistoja 2

  1. Kenen tatuointi on tehty Mötley Crüen Vince Neilin nimmarin päälle? Vastaus täällä.
  2. Kuka postaa usein kipeänä ollessaan ns. peittomonsterikuvan blogiinsa? Vastaus täällä.
  3. Kuka kaunotar, jonka sisko bloggaa Elle-lehden nettisivun alla, odottaa nyt toista lastaan? Vastaus täällä.
  4. Kenen kissa rakastaa, himoitsee ja jumaloi yli kaiken jogurttia viiliä? Vastaus täällä.
  5. Kenen Instagram-tiliä seuraa tällä hetkellä n. 135 500 ihmistä? Vastaus täällä.
  6. Kenestä on kyse, kun puhutaan entisen XL-blogiparivaljakon osapuolesta, jonka intohimona on kauneus? Vastaus täällä.
  7. Kuka lanseerasi säännölliset Miksi?-pohdiskelupostaukset blogimaailmassa? Vastaus täällä.
  8. Kenet on valittu Aussie Blog Awardseissa jo kolmena vuonna voittajaksi omassa blogigenressään? Vastaus täällä.
  9. Kenen takia bloggaajat kuvasivat meikittömät kasvonsa Naked Truth -blogihaasteeseen? Vastaus täällä.
  10. Kukahan sen miehensä tarjoaman avokadopastan oikein nostikaan julkisuuteen? Vastaus täällä.

moumou muistoja 1

0 vastausta oikein

Eksyit selkeästi blogiini sattumalta, olet äitini tai käyt blogimaailmassa niin satunnaisesti, etteivät kuvaillut tyypit ole oikein jääneet mieleesi. Tai ehkä luet vain muiden kategorioiden blogeja sen verran enemmän, etteivät nämä bloggaajat ole päässeet lukulistallesi. Vaihtoehtona on myös se, että olet niin nuori, että lukulistaltasi löytyy hieman “tuoreempaa tavaraa”.

1-3 vastausta oikein

Olet kivasti kärryillä blogimaailman tapahtumista ja tyypeistä. Perusasiast ovat niin sanotusti hallussa. Kuulut jopa kenties niihin ihmisiin, jotka äänestävät seuraamiaan blogeja blogikilpailuissa – tai ainakin toivot kovasti omien suosikkiesi voittavan.

4-7 vastausta oikein

Luet blogeja paljon tai omistat kavereita, jotka lukevat blogeja paljon. Blogimaailman päätapahtumat kun saa tietää helposti myös sitä kautta, että delegoi ystävänsä referoimaan kiinnostavimmat jutut tasaisin väliajoin. Todennäköisesti kuulut niihin ihmisiin, jotka uskaltaisivat/kehtaisivat moikata bloggaajaa kadulla.

8-10 vastausta oikein

Taidat aloittaa päiväsi aamupalahetkellä, johon kuuluu muutama lemppariblogi ja ehkä oman blogisi päivittäminen? Kuulut myös todennäköisesti niihin ihmisiin, jotka ovat nähneet unta bloggaajista. Blogimaailman juoruja taidetaan kysellä sinulta tai sitten olet vain osunut oikeisiin blogeihin oikeaan aikaan, kun niin moni arvaus osui oikeaan. ;)

moumou muistoja 3

(kuvat omista blogiarkistoista)