OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metsässä hengittäminen on helppoa. Stressi ei purista rintaa, pelko ei kurista kurkkua, kukaan ei pyydä, vaadi, huuda tai tarvitse koko ajan jotakin enemmän. Metsässä voi seurata muiden polkuja tai kävellä omiaan, ketään ei kiinnosta. Kivelle voi istahtaa niin pitkäksi aikaa kuin itse tahtoo. Vaikka ympärillä on vain hiljaisuus, se koostuu oikeastaan miljoonista pienistä äänistä. Ne äänet eivät kuitenkaan haittaa, vaan auttavat ajatusta kulkemaan. Kun on hetken kävellyt ympäriinsä ja tutkiskellut eri polkuja, yhtäkkiä niistä onkin helppo valita se oikea kuljettavaksi. Oikeaa polkua ei määritä sen varrella olevien mutkien määrä, mäkien jyrkkyys tai käpyjen terävyys. Sen oikean polun päässä metsä kutsuu ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Sinne minä käänsin askeleeni tänä aamuna. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(lenkkarit saatu Adidakselta)