Ah, miten ihana mekko! Tämä mallihan sopii jotenkin erityisen hyvin vielä muodokkaalle. Se on noinkin jo täydellinen, mutta mietitäänpä siihen vaikkapa musta nahkavyö ja mustat korkkarit. Niinpä! Se taipuisi myös erilaiseen tyyliin. Ja värityshän toimii ihan ympäri vuoden, samoin materiaali. Koska käyt täällä niin usein, hinnastahan lohkeaa vielä osa pois. Tietysti kanta-asiakkaita pidetään meillä hyvänä. Niin, ja näitähän on valmistettu yhteensä vain kuusi kappaletta, mikä tarkoittaa, että tätä kokoa on vain muutama kappale. Siis koko maailmassa. Tottakai suomalaiseen suunnitteluun ja hyviin materiaaleihin kannattaa sijoittaa, merkkimme tyyli on vielä todella ajaton. Rakastat tätä mekkoa vielä 15 vuodenkin päästä! Ja eikö ole imartelevaa, miten tuossa masutilanteessa S-koko on silti sopiva? Pieni asia, mutta tekee hyvän mielen.

Näin olen puhunut monta asiakasta ostamaan täydellisiä mekkoja, mutta valitettavasti myyntipuheet eivät ole keksittyä huuhaata, vaan ihan totta. Niin onnistun välillä myymään työpaikallani vaatteita myös itselleni. Olenkin nyt jo kolmena aamuna tuijottanut itseäni ennen työvuoron alkua peilistä sekä uuden Love Story -mallistomme silkkisessä Heilaus-mekossa ja miettinyt, kuinka paljon mekon itselleni haluan. Ei tarvitse sitä, mutta haluan sen. Ihastuin mekkoon jo sen suunnitteluvaiheessa. Tämä kauppa kaatuu kuitenkin syistä surullisimpaan, aivan kuten joskus oikeidenkin asiakkaiden kanssa. Vaikka muuten planeetat ovat kohdillaan, tililläni ei vaan ole rahaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou miun heilausOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kamera medialainassa oman huollon ajan)

Onneksi aina saa haaveilla!