Kyllähän ihmisen nyt itselleen täytyy syntymäpäivälahja antaa. Tänä vuonna lahja on tietysti osaksi minulle itselleni, mutta vielä enemmän se on syntymättömälle lapselleni. Vauvauutiset aiheuttivat blogini lukijoissa reaktioita laidasta laitaan, mikä ei tullut yllätyksenä. Yllätyksenä tuli sen sijaan oma reaktioni lukijoiden toiveisiin. Kun aloin saada kommentteja ja sähköposteja, joissa kyseltiin, pystyisikö vauvajuttuja jotenkin kategorisoimaan niin, että blogissani voisi selailla pelkästään niitä, en vielä sen kummemmin asiaa alkanut pohtia. Käänteiset viestit kuitenkin käänsivät kelkkani.

Tiedän, että lukijoideni joukossa on iso määrä heitä, joita eivät vauvajutut kiinnosta pätkän vertaa. Kuuluinhan itsekin vuosia siihen ihmisryhmään! Ehkä oma elämäntilanne on niin eri, että raskauspostaukset haluaa jättää väliin. Ehkä aihe on niin arka, ettei sisintään tahdo satuttaa lukemalla muiden raskausonnea. Olisin odottanut pyöritteleväni silmiäni näille viesteille vedoten “mun blogi, mun säännöt” -mantraani, mutta viestit jäivät vaivaamaan. Lopulta oivalsin, että hautasin jo viime vuoden puolella aloittamani vauvablogin ehkä turhaan. Siellä olin avoin ja kerroin niistäkin asioista suoraan, jotka MouMou-blogin lukijoille tulisivat jotenkin liian iholle. Nautin kuitenkin kirjoittaa erilaista blogia ja sen lopettaminen harmitti tosissaan. Mutta ei harmita enää.

Niinhän siinä sitten kävi, että syntymäpäivieni kunniaksi tänään annan teille linkin puhdasveriseen vauvablogiini. Se ei ole sama, jota aloin kirjoittaa ennen joulua, vaan jotakin vielä parempaa. Muistojen lisäksi mukana on uusiakin tunnelmia. Nyt takanani on kahden portaalin tuki ja vanhojen ystävieni lisäksi voin kysyä neuvoa myös heiltä, joille äitiys ja odottaminen ovat tällä hetkellä ajankohtaisia aiheita. Vauvajuttuni siirtyvät Kideblogien puolelle, mikä tuntuu ihan täydelliseltä ratkaisulta. Nyt Re:fashion-portaalimme brändi pysyy kasassa eikä sillisalaattiblogini turmele sitä. Voimme yhdistää voimamme toisen pienen portaalin kanssa ja mikä parasta – voin toteuttaa lukijoideni toiveen siitä, että vauvajuttuihin voi joko keskittyä täysillä tai ne voi jättää kokonaan väliin.

parempi_pohja

Klikkaa itsesi Bebe au Lait -blogiini TÄSTÄ! ♥