Nyt on neidillä uusi tukkatyyli. Arvelinkin, että teiltä saa parhaat vinkit mukaan kampaajalle ja olin kuin olinkin oikeassa. Moni ehdotti liukuvärjäystä joko vahvalla tai laimealla kontrastilla ja päädyin lopulta toteamaan tuon idean parhaaksi, koska tässä nimenomaisessa värjäyksessä tarvitsee korjailla vain tyveä ja latvojen sävyä taas voi muunnella kotona aina, kun alkaa kyllästyttää. Kiitos siis kaikille asiaa kommentoineille ja varsinkin virallisen inspiraatiokuvani linkanneelle nimimerkki hipsulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cutrinin väki oli kutsunut minut kampaajakäynnille uusien Reflection Color Care – tuotteidensa ja niiden testijakson päättymisen vuoksi. Kokeilin jo, miten tummanruskea väri pysyy värinaamiolla kuusi viikkoa kiiltävänä ja upeana, mutta nyt aion testata, miten tätä haastavampaa väriä voi pitää yllä samaisin kotikonstein. Värinaamioista ja niiden monista käyttömahdollisuuksista on tulossa ihan erillinen postaus, mutta siitä puuttuu vielä vähän kuvamateriaalia.

Olin päättänyt, että haluan vaaleammat latvat, joten kampaaja keksi testata, millainen sävy sieltä löytyisi, jos tummanruskeaa väriäni purkaisi hieman kevyellä vaalennuksella. Aineen annettiin vaikuttaa latvoissa vain reilu 10 minuuttia. Tyven sävy taas pysyi tummanruskeana, jollainen se on ollut jo tuon kuuden viikon ajan. Tämä oli ehkäpä nopein kampaajakäynti ikinä, sillä olin tunnin jälkeen(!) valmis ja siihen aikaan sisältyi vielä lettikampauksen väkertäminenkin. Kuvasin lopullisen värin kuitenkin suoristetuissa hiuksissani, jotta se olisi selkeämpi esitellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palailen tosiaan värinaamioihin ja värjättyjen hiusten tuotteisiin myöhemmin, mutta tässä yhteydessä voin jo hehkuttaa, että parin vuoden värinaamiorakkauden jälkeen pidän niistä koko ajan vain enemmän ja enemmän. Luulin ennen, että niiden ainut tarkoitus on saada punainen väri pysymään paremmin, mutta niillä saa blondista hattarapään, kellertävän sävyn pois mistä väristä tahansa ja tällaisessa tummassa tukassa tyvi pysyy kauniina ilman kestovärikierrettä. Palataan asiaan pian! Ajattelin kokeilla seuraavaksi, mitä punainen värinaamio tekee näille vaaleammille latvoilleni. ;)