Taas se pentele iski! Aina, kun ehdin tuudittautua siihen, että pidän hiuksistani sellaisina kuin ne ovat, jostakin pamahtaa mieleen epäilys. Oliko olemassa jokin väri tai malli, josta pidin joskus vielä enemmän? Pitäisikö siihen palata? Istahdan huomenna kampaajan käsiin ja pääni on täynnä ideoita. Monet niistä sulkevat toisensa pois ja ainut asia, jonka olen (ehkä) päättänyt on se, etten leikkaa vielä hiuksia lyhyemmiksi. Ehkä.

tallncurly_grumpycat1

Koko elämäni on oikeastaan ollut yhtä hiusväriveivaamista. Kokeilen vuorotellen vaikka mitä erikoisuuksia, mutta palaan aina tuttuun ja turvalliseen tummanruskeaan todeten, että se tuntuu omimmalta. Mutta kun tähän väliin tulee se kuuluisa mutta. Tummanruskea on maailman tylsin väri pitää pitkään! Kyllästyn siihen jo muutamassa kuukaudessa ja haluan taas epätoivoisesti vaihtelua. Olen saanut parhaat ideat yleensä lukijoiltani, joten käännyn jälleen teidän puoleenne. Jos mieleenne tulee selkeä kuva siitä, millaiset hiukset ovat olleet tai olisivat minulle huiput, olkaa niin ihania, että jaatte ajatuksen tai jopa kuvan tuolla kommenttiboksissa. Nyt on inspiraatio hukassa! :(

(kuva täältä)