Ysmyt, ystikset, ystävämyynnit, mallarit, mallikappalemyynnit ja mitä näitä nyt onkaan. Täytyy tunnustaa, että ennen muuttoani Helsinkiin, en edes tiennyt, mikä ihme on ystävämyynti-tapahtuma. Nyt olen ollut järjestämässä sellaisia jo pariinkin otteeseen ja olen tajunnut, että ystävämyynti on asiakkaille jopa se vuoden kohokohta. Ystävämyynneissä brändi myy edullisesti pois mallikappaleita (meillä kokoa S), mielettömiä uniikkituotteita, edelliskausien aarteita ja tämän lisäksi uusikin mallisto on usein myynnissä jonkinlaisella alennusprosentilla varustettuna. Eikö vaan kuulostakin hyvältä?

Miun-liikkeellä osoitteessa Uudenmaankatu 14 ysmyillään tämän viikon torstaista lauantaihin. Tahdon vinkata tästä teille, koska tiedän, että joukossanne on suomalaista suunnittelua arvostavia ihmisiä. Paikalle kannattaa iskeä heti torstaina avaamisaikaan, sillä silloin valikoima on parhaimmillaan. Sisäpiiritietona voin kertoa, että viimeksi oven takana oli jono take away -kupeilla varustettuja, varsin shoppalunhimoisia naisia jo vähän ennen avaamisaikaa. Poiketkaa siis ihmeessä paikalle. Tavaraa riittää kyllä lauantaille asti, mutta S-kokoisten kannattaa tosiaan tähdätä ensimmäisinä mallikappalerekkiin. ;)

1960895_722020571163078_924811501_o