OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympuksen ja Re:fashionin yhteistyökampanja uuden bloggaajakameran ympärillä jatkuu. Uusi OM-D-sarjan E-M10 -mallia oleva kamera sopii  erityisen hyvin jopa ihan ensimmäiseksi järjestelmäkameraksi sen loogisten säätömahdollisuuksien vuoksi. Erilaisia toimintoja löytyy roppakaupalla ja jotta niitä olisi helppo tuoda esille, Ylläs-reissullamme kuvattiin paljon videoita ja otettiin roppakaupalla valokuvia erilaisissa tilanteissa erilaisilla asetuksilla. Minä sain kuvaustehtäväkseni testata kameran nopeaa tarkennusta ja HD-videota sekä kuvaajan että mallin roolissa, joten otin uhkarohkeasti kameran mukaan pulkkamäkeen. Käydäänpä sitten suoraan asiaan eli rinteeseen ja vauhdikkaisiin tilannekuviin! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kameraa testailtiin jo vähän matkalla mäkeen. Pääsin Veeran kyytiin pulkkaan ja siellä olikin hyvää aikaa opetella kameran asetuksia. Testasin lopulta nopeaa tarkennusta sekä ns. normaalissa kuvaustilanteessa että sarjakuvaustilassa. Varsinaisessa mäessä selvisikin nopeasti, että huimaa vauhtia kiitävät pulkkailijat sai tallennettua parhaiten juurikin sarjakuvauksen avulla. Silloin kuvavaihtoehtoja sai useamman ja kuvattavan ilme saattoi olla hyvällä tuurilla ainakin yhdessä kuvassa kahdestakymmenestä jotakin muuta kuin kauhistunut. Myös E-M10 kameran hyvä kuvanvakaaja osoittautui kullanarvoiseksi asiaksi aina, kun reissulla tallennettiin jotakin vauhdikasta ja koetettiin minimoida kuvien tärähtäminen. Voisin kuvitella, että kamera on parhaimmillaan varsinkin hurjien lumilautatemppujen (joita meidän reissullamme näkyi tasan nolla kappaletta) ikuistamisessa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pulkat viuhuivat ohi vauhdilla, mutta kamera oli vähintäänkin yhtä nopea ja ystävien ilmeet tuli ikuistettua jopa hurjimpien laskusuoritusten aikana. Kokeilin myös kuvata videota pulkalla laskiessa. Olisi ehkä pitänyt varoittaa tyttöjä, että olen aikamoinen mäkihirmu, sillä suruhan siinä tuli puseroon, kun piti lähteä seuraavaan kuvauspaikkaan. Vielä matkalla poiskin laskimme muutaman mäen (jalkakäytävällä, krhm), jotta vuoden pulkkailukiintiö saataisiin takuulla täyteen. Tänä vuonna Suomen talvi jäi hieman lyhyeksi, mutta pitkä viikonloppu Ylläksellä auttoi asiaan. Ja mikä parasta, viikonlopusta jäi muistoksi iso kasa kuvia ja monta tuntia videomateriaalia!
 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olipa siinä kuvia kerrakseen! Tuo pulkkailupäivä olisi saanut kestää puolestani vaikka ikuisesti. Veeran (postaus täällä) ja Nooran (postaus täällä) taisi tosin hurmata enemmän tuo aamuinen koira-ajelu. Jos muuten videopostaukset miellyttävät tällaisia kuvapostauksia enemmän, videomateriaalia päivästämme voi katsoa tuosta alta ja lisää videoita koheltavista bloggaajista voi katsella kampanjasivultamme. Sieltä löydätte myös monta hyvää syytä tämän OM-D E-M10 -kameran hankkimiseen, vaikka ette itse bloggaajia olisikaan, sillä kuten sanottua, tämän kameran kanssa on erityisen helppo opetella kuvaamaan. Uutta bloggaajakameraa ja siihen kuuluvia varusteita voi tilata TÄÄLTÄ! :)
buy-em10
(Crocsit saatu)