OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on jälleen aika sammuttaa valot maapallon puolesta. Kello 20:30 – 21:30 vietetään WWF:n perinteistä Earth Hour -tapahtumaa, jonka aikana toivotaan kaikkien valojen sammuvan ympäri rakkaan maapallomme. Tapahtuman viralliset nettisivut kertovat muutamankin painavan syyn tempaukselle. Pienellä vaivalla voi ottaa kantaa isoon asiaan ja levittää sanaa heillekin, jotka eivät ole tapahtumaan ja sen syihin vielä perehtyneet. Bloggaajana koen istuvan varsin hyvin tuohon sananlevittäjän rooliin ja tykkään hirmuisesti siitä, kun jokin analytiikkaohjelma kertoo, montako tuhatta ihmistä sai tietää jostakin asiasta blogini kautta. Se vaan tuntuu vuodesta toiseen aina yhtä hyvältä. Uskon isojen virtojen syntyvän juurikin pienistä puroista, joten sammuvatko valot teillä tänään illalla maapallon kunniaksi? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kuvat tämän kampanjan making of -kuvia)