No niin, eilisen kommenttisaldoksi (eli niiden kommenttien määräksi, jotka itse jätin muille bloggaajille heidän blogeihinsa) ynnääntyi lopulta kunnioitettavat 37 kommenttia. Keksin toissapäivänä haastaa ihmisiä kommentoimaan kaikkia torstain aikana lukemiaan blogeja ja tietysti lähdin myös itse mukaan tempaukseen, vaikka kymmeniä blogeja seuraavana tiesin naputtelevani päivän aikana lukuisia kommentteja. Lopultakin niiden kommenttien kirjoittamiseen ei uponnut hurjasti aikaa, vaan ehdin lukea päivän aikana kaikki seuraamani blogit, joiden Blogilista ilmoitti päivittyneen, ja jättää vielä kommentinkin jokaiseen lukemaani postaukseen. Ehkä sitä voisi siis jatkossakin panostaa siihen, että jättäisi itsestään jäljen lukemaansa blogiin.

Joku neropatti keksi suureksi ihmetyksekseni kysyä eilen, kehittelinkö haasteen saadakseni lisää kommentteja. En aluksi oikein tiennyt, mitä tyypille vastata. Eiköhän se nyt ollut aika selvää niillekin, jotka eivät lukeneet postauksesta kuin sen tummennetun lauseen, että tarkoitus oli lisätä kommentointia blogeissa. Joskus ihmiset hämmentävät kysymyksillään niin paljon, että tekee mieli halata lähimpiä ystäviä ja kiittää heitä siitä, että he ovat täysijärkisiä eikä heille tarvitse vääntää kaikkea mahdollista rautalangasta ja vielä moneen kertaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin eilen napsia asukuvat postaukseen, jonka päätin sitten jättää julkaisematta. Aloin kuvata päivää kanssani, mutta koska eilinen meni niin metsään, ettei pitkään aikaan, luovutin jo heti alkuunsa. Valvoin melkein koko yön, nukuin aamulla pommiin kahdesta tapahtumasta, sytytin keittiössäni tulipalon ja vaikka mitä kivaa. Lopulta painuin viideltä peiton alle ja päätin nukkua typerän päivän yli, kun kerrankin oli sellaiseen varaa. Ottamani kuvat ajattelin kuitenkin hyödyntää blogissa, niinpä aloin illalla pitkien “kauneusunieni” jälkeen naputella tätä postausta. Ja tässä sitä ollaan! Kertomassa julkisesti, että viisi astetta lämmintä on tälle kuumakallelle aivan liikaa, vaikka päällä on vaan puuvillapaita, caprit ja nahkatakki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

housut – Asos

takki – BikBok

kengät – China Girl

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi tuo ihana kevät saapui vihdoin. Vaikka olen deletoinut kenkäkokoelmistani 70 %, olen silti onnellinen, kun sain kaivella korkokenkäkaapistani suosikkikenkiäni käyttöön. Miten onnelliseksi ihminen voikaan tulla, kun pääsee käyttämään omia vaatteitaan ja omia kenkiään. Ihana tunne, kun ei tee mieli shoppailla, vaan kaivella vanhoja vaatteita. Enpä olisi nuorempana uskonut sanovani näin, sillä shoppailu oli joskus suosikkiaktiviteettini. Nykyään se lähinnä ärsyttää. Mutta hei, nautiskelkaahan kauniista perjantaista ja viettäkää ihana viikonloppu. Palaillaan taas pian! :)