Viikon paras läppä löytyy vessastani. Kaverini naureskeli kylässä käytyään, kuinka ihastuttavaa on, että olen asetellut pytyn lähettyville luettavaa. Ja siis millaistako luettavaa? Tarjolla on vieraiden yllätykseksi sen perinteisen Aku Ankka -pinon sijaan hämmentävän paksu “Stressi ja johtaminen” -opus! Sen kun lukee kuukausien aikana kannesta kanteen vessakäyntien aikana, selviää takuulla oman yrityksen pyörittämisestä kunnialla.

… tai sitten ei selviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kokeilu liittyi valokuvaamiseen ja siihen, miten olen mielessäni kategorisoinut tietyt asiat pahoiksi ja tietyt hyviksi. Esimerkiksi salamaa olen inhonnut jo vuosia valokuvauksessa, mutta nyt pääni on käännetty toissasunnuntaisen kuvaussession myötä. Salamavalokuvista ja valokuvausajatuksistani voi halutessaan lukea enemmän tästä postauksesta. Alla olevasta laukkukisakuvastanikin, jonka “salamakuvaksissa” saatiin aikaiseksi, saa vapaasti tykätä, sillä kaikkien tykänneiden kesken arvotaan laukku Lumi kevätmallistosta. Kelpaisi muuten minullekin! :)

//

Julkaisu käyttäjältä Lumi.
Viikon paras makutestituote saapui Hartwallin lähettämänä lähetillä luokseni hehkutettuani sitä FB-ryhmässäni heti lehdistötiedotteen saatuani. Tiesin, että uusi maku tulisi olemaan mieleeni! Nautiskelinkin heti juomalähetyksen saavuttua lasillisen uutta Pommac-makua, jotta pääsisin raportoimaan siitä tänne blogiin. Rose-versio on ensinnäkin väriltään ylellisen vaaleanpunaista. Sen maku taas on vähemmän kirpsakka ja hapokas kuin tavallisen Pommacin. Jotenkin tämä on pehmeämpää ja makeampaa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla alkoholittomana juomana juhliin, jos ei halua ostaa alkoholitonta kuohuviiniä erikseen autoilijoille.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viikon paras blogilöytö on Stadin Style -blogi. Tutustuin töiden kautta Amaiaan ja jossakin vaiheessa paljastui, että hänelläkin on blogi. Amaia kirjoittaa blogia sekä äidinkielellään (espanjaksi) että suomeksi, jotta kehittyisi vielä paremmaksi meidän kielessämme. Muoti on lähellä tämän tytön sydäntä ja huomasimme tuntevamme hämmästyttävän paljon samoja muotialan ihmisiä, vaikka emme olleet koskaan aiemmin törmänneet. Käykäähän siis kurkistamassa uuden ystäväni blogi ja jättäkää vaikka suomeksi kommenttiakin hänelle! Alla olevan kuvan lainasin Amaian blogista. :)
amaia