OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi, mikä kaipuu sydämeeni alkuviikosta iskikään! Tämä Suomen ihanan aikainen kevät toi jotenkin mieleeni Ranskan ja Pariisin, minkä vuoksi meinasinkin sitten seota hieman lisää. Vaikka olen päässyt Pariisiin vasta kahdesti lyhyen elämäni aikana, paikka onnistui hurmaamaan minut jo ihan muutamassa päivässä. Kadut tuntuivat kotoisilta kävellä enkä tapojeni mukaan edes eksynyt Pariisissa kertaakaan. Ehdin nähdä paljon, mutta liian paljon jäi vielä näkemättä. Takaisin olisi siis päästävä jossakin vaiheessa edes pitkäksi viikonlopuksi, ellei pidempi matka ole mitenkään mahdollinen ajallisesti tai taloudellisesti.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki kuvissa näkyvät asiat ovat vanhoja ja teillekin takuulla blogistani tuttuja jo ennestään. Paitsi tuo yksi aivan erityinen tapaus. Sain söpön kangaskassin Nooralta ystävänpäivälahjaksi, kun matkasimme yhdessä Lontooseen. Eikö olekin symppis tapaus?